SPAS U PRAVI ČAS!

CAKA ZA PRANJE PERJANE JAKNE: Potrebne su Vam samo loptice!

Proleće je iza ćoška što znači da je vreme da se odlože perjane jakne. Per toga ih valja oprati a mi vam predstavljamo trik kako da to uradite bez odlaska u hemijsku čistionicu!

06.02.2022 10:22

CAKA ZA PRANJE PERJANE JAKNE: Potrebne su Vam samo loptice!
tiktok/printscreen - michelletiang

One su kabaste, pufnaste, tople ali kada ih treba oprati ili još gore, osušiti, svima padne mrak na oči. Naravno, govorimo o perjanim i drugim debelim zimskim jaknama. Kako se proleće bliži, biće nam sve manje potrebne pa ih valja odložiti do sledeće sezone. A pre toga ih treba očistiti.

Iz godine u godinu ih obično nosimo na hemijsko čišćenje i plaćamo ne baš tako male sume novca za ovu uslugu. Donosimo vam dobre vesti! Ne samo da ćete uštedeti vreme i novac, nego ćete uz portal Srećna Republika od danas i naučiti kako da ove odevne predmete operete u vlastitom domu.

Društvena mreža TikTok i sada nam priskače u pomoć i jedna mama, Mišel Tiang, koja je ovaj trik pokupila ni manje ni više nego od svog sina. Za potrebe pranja i sušenja ovakvih jakni će vam biti potrebne mašine za pranje i sušenje veša, blag deterdžent pogodan za pranje perja i paperja, malo strpljenja i TENISKE LOPTICE!

Pogledajte šta nam to savetuje ova mama u videu ispod i probajte i same. Verujte nam, oduševiće vas mekoća vaše jakne na kraju procesa ali i njen divan miris i svežina. Svaki dan naučimo po nešto novo a izvori znanja se nalaze na sve strane!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)