Zanimljivosti

SUDBINA SE POIGRALA SA NJIMA: Kristina Radenović muža je upoznala nasred ulice, jedan njegov potez potpuno je opčinio, a onda je usledila kriza (FOTO)

Ljubav je počela potpuno spontano poput onih na filmu.

08.09.2023 22:01

SUDBINA SE POIGRALA SA NJIMA: Kristina Radenović muža je upoznala nasred ulice, jedan njegov potez potpuno je opčinio, a onda je usledila kriza (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Voditeljka Kristina Radenković (42) godinama unazad jedno je od najpoznatijih lica Radio televizije Srbije. Ova šarmantna Novosađanka pleni lepotom gde god da se pojavi, te ne čudi što joj nije odoleo ni advokat Nikola Radojević sa kojim je u oktobru 2014. godine počela emotivnu vezu

U početku su svoju ljubav tajili, međutim, kada su već bili sigurni u svoje emocije, sreću su podelili sa celim svetom. Mnoge je zanimalo kako se poznati par upoznao, a njihova priča zaista zvuči filmski.

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je voditeljka pre nekoliko godina za domaće medije.

 

 

I zaista, u njihovom životu sve je počelo da se odvija kao u nekom romantičnom filmu, a ljubav su uveličali rođenjem dvoje dece, ćerke Tare i sina Rogana koji su danas centar njihovog sveta.

Kristina je javno govorila i o krizi u braku, ali i o tome kako je iz ove nemile situacije izašla i dodatno osnažila ljubav koju oseća prema Nikoli.

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče - ispričala je Kristina u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Krizna situacije desila se krajem prošle godine, ali čini se da su sada srećniji nego ikada i da njihovu ljubav ništa ne može da poljulja.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)