Zanimljivosti

NINA SENIČAR NIJE ŽELELA VEZU SA GLUMCEM: Jedan susret promenio je sve, a ljubav su krunisali brakom iz trećeg pokušaja (FOTO+VIDEO)

Upoznao ih je zajednički prijatelj u jednom baru u Los Anđelesu, a Džej se potrudio da uz njega bude srećna i zadovoljna.

08.09.2023 18:00

NINA SENIČAR NIJE ŽELELA VEZU SA GLUMCEM: Jedan susret promenio je sve, a ljubav su krunisali brakom iz trećeg pokušaja (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Jedna od najlepših Srpkinja Nina Seničar (37) ovog leta boravila je u domovini sa suprugom čuvenim holivudskim glumcem Džejom Elisom s kojim ima preslatku ćerkicu Noru. Pored obilaska rodbine i prijatelja u Novom Sadu, provoda u Beogradu par je stigao i da se odmara na crnogorskom primorju.

Nina i Džej važe za jedan od najlepših i najstabilnijih holivudskih brakova, a njegova karijera procvetala je upravo zahvaljujući podršci lepe Srpkinje. Međutim, malo je poznato kako su se njih dvoje upoznali i kako je Elis uspeo da zavede jednu od najlepših Srpkinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Poznanstvo u baru

Nina je rođena u Novom Sadu, a još kao devojčica zaljubila se u glumu. Ona je 2001. osvojila titulu državnog šampiona u preponskom jahanju, a njena ljubav prema konjima nije nestala ni do danas. Sa 18 godina preselila se u Milano na studije na Univerzitetu Bokoni, a budžet je dopunjavala brojnim manekenskim angažmanima.

Pričalo se da je atraktivna Novosađanka uspela da zavede čuvenu italijansku zvezdu Erosa Ramacotija koji je samo zbog nje održao koncert 2006. u Novom Sadu. Ali, ona je imala veće ambicije i preselila se u Ameriku gde je pohađala neke od najuspešnijih glumačkih škola.

Supruga Džeja Elisa upoznala je 2015. kada se on, inače bivši kokarkaš, u potrazi za holivudskom slavom preselio godinu dana ranije u Los Anđeles. Upoznao ih je zajednički prijatelj u jednom baru i kako je svojevremeno ispričala Nina nije želela vezu s njim, jer je upravo okončala romansu sa glumcem Dominikom Adamsom.

- Nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške - rekla je uz osmeh Nina.

Džej je osvojio je nesebičnošću i trudom da uz njega bude srećna i zadovoljna. Njihova ljubav izdražala je brojne testove, ostala je čvrsta i stabilna i kad je Nina zbog angažmana u emisiji "Ja volim Srbiju" morala da boravi u Beogradu. Atraktivni glimac i lepa Srpkinja postali su roditelji preslatke devojčice Nore 2019. a tri godine kasnije su izgovorili i sudbonosno DA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Venčanje u Toskani

Nina i Džej su se venčali 9. jula 2022. u Toskani a o njenom venčanju pisao je i čuveni američlki Vog.

- Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje.  Na samom početku svadbene večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina - rekla je Nina tada za Vog.

Zbog pandemije korona virusa dva puta su odlagali venčanje a pred matičara su konačno stali iz trećeg pokušaja. 

Mnogi smatraju da Džej uspon u Holivudu dobrim delom duguje lepoj Srpkinji koja je njegova najveća podrška. Prvu značajniju ulogu imao je u 2013. u seriji "Igra" a dve godine kasnije postao je deo ekipe hit serije "Insecure" koja mu je donela preokret u karijeri. 

Usledila je uloga u jednom od najiščekivanijih filmova u istoriji kinematografije nastavku čuvenog hita iz osamdesetih godina "Top gan". Džej u je ostvarenju "Top Gun: Maverick" zablisatao u roli poručnika Rubena rame uz rame sa Tomom Kruzom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)