Zanimljivosti

POTPUNO PROPAO HOLIVUDSKI LEPOTAN: Milioni žena su u šoku, ne veruju šta se desilo nekadašnjem zavodniku (FOTO)

On je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na planeti, a danas je potpuno neprepoznatljiv

06.07.2023 10:00

POTPUNO PROPAO HOLIVUDSKI LEPOTAN: Milioni žena su u šoku, ne veruju šta se desilo nekadašnjem zavodniku (FOTO)
AP Photo/Thibault Camus

Kolin Farel (47) važio je za jednog od najlepših holivudskih glumaca. U vreme najveće slave proglašavan je i za najpoželjnijeg muškarca na planeti, pa je za njim uzdisalo milion žena širom sveta.

Pred njegovim šarmom padale su mnoge poznate dame, a svojevremeno se pričalo da njegovoj lepoti i irskom šarmu nije odolela ni Anđelina Džoli dok su snimali istoprijski spektakl "Aleksandar" u kome je ona igrala njegovu majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram)

Lepotan koji je osvojio žene širom sveta

Osim lepog lica ovaj nekadašnji holivudski zavodnik je i prilično obdaren što ga je činilo neodoljivim pripadnicama lepšeg pola. Njegov intimni snimak iz aviona od pre više od deset godina bio je potpuni hit, kao i kućni snimak sa Plejboj zečicom iz 2003. čije prikazivanje je uspeo da zaustavi.

Kolin je bio ne samo lepotan, već i talentovan glumac o čemu svedoče brojne nagrade. Proslavio se ulogom Aleksandra Velikog, a usledile su role poput detektiva Sonija Kroketa u novoj verziji "Poroka Majamija", u istorijskog drami "Gordost i slava", "Dardevil", "Regrut", "Fantastične zveri"...

Međutim, harizmatični Irac poslednjih godina je prilično propao i više ne liči na samog sebe. Od nekadašnjeg lepotana nije ostala ni senka, pa ga mnogi ne bi ni prepoznali na ulici kad bi ga sreli.

Zapušten 

I dok je ranije zavodio svojom markantnom pojavom i gustom crnom kosom, Farel danas izgleda potpuno drugačije o čemu svedoče njegove fotografije na Tviteru. On je slikan u Japanu sa sinom Henrijem i u najmanju ruku izgleda zapušteno.

Nosio je široku maslinasto zelenu majicu i maramu sa armi printom na glavi. Na licu su mu vidljive duboke bore, a u očima mu se vidi nelagodnost zato što su ga slikali. 

Kolin i dalje snima filmove ali se u poptunosti povukao iz javnog života, a filmski događaji na kojima je viđen poslednjih godina mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ima dva sina: Henrija (19)  koga je dobio u vezi sa bivšom devojkom Kim Bordenova i Henrija (13) koji je bio plod njegove ljubavi sa Alisijom Bahleda Kurus.

O njegovom privatnom životu u poslednjih nekoliko godina ne zna se ništa, a na dodeli Oskara u martu ove godine pojavio se sa sinom Henrijem.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)