Zanimljivosti

Ovaj mačo je osvojio Holivud, ali JAVNOST GA RAZAPINJE ZBOG DEVOJKE! Par konačno uslikan na Mikonosu, komentari se nižu!

Mladi glumac Skot Istvud, sin glumačke i režiserske legende Klinta Istvuda, osvojio je čitav svet svojim fizičkim izgledom, ali čini se da mu fanovi ne praštaju devojku koju smatraju "prosečnom".

12.07.2022 16:00

Ovaj mačo je osvojio Holivud, ali JAVNOST GA RAZAPINJE ZBOG DEVOJKE! Par konačno uslikan na Mikonosu, komentari se nižu!
Tanjug/AP

Iako je dugo bio u senci slavnog oca, mladi glumac Skot Istvud (36), počeo je da se probija na holivudskoj sceni. Taj zgodni baja poznat je po muževnom licu i savršenom telu, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je on izrazito povučena osoba. Uprkos činjenici da ima holivudski pedigre, rešio je da živi podalje od Los Anđelesa, te svojim domom naziva grad San Dijego.

Iz istog razloga, atraktivni tridesetšestogodišnjak voli i da svoj emotivni život drži pod velom tajnosti, ali mu to ovaj put nije pošlo za rukom. Portal Srećna Republika vam otkriva ko je devojka ovog zgodnog dase i kakve je reakcije ona izazvala na društvenim mrežama.

Naime, iako on o tome ne voli da priča, Skotovo scre je osvojila američka glumica Medi Serviente (29), za koju skoro niko nije čuo. Upoznali su se 2012. godine na snimanju filma „Brzi i žestoki 6“, a Medi je postala poznata široj javnosti tek nakon što je uplovila u vezu sa Istvudom juniorom. Pre glume se bavila sportskim novinarstvom.

Ne postoje tačni podaci koliko je 10-godišnja veza ovog para ozbiljna, budući da su kolale glasine da su nekoliko puta raskidali, a ni oni sami nisu nikada potvrdili status njihovog odnosa. Fotografi su uspeli da ih uslikaju zajedno svega nekoliko puta, ali su njihovi zajednički snimci i fotografije prava retkost.

Najnovije zajedničke slike nastale su početkom jula 2022. godine na Mikonosu, gde taj par provodi letnji odmor. Skot Istvud i Medi viđeni su kako se na plaži sunčaju i kupaju, ali su bili oprezni, te fotografi nisu uspeli da zabeleže da li glumac i njegova devojka eventualno razmenjuju nežnosti.

Holivudski macan, inače, ima hordu žena koje ga prate i obožavaju, pa se ni ne bi trebalo čuditi što mnogi komentari na društvenim mrežama baš i nisu blagonakloni prema Medi. Naime, veliki broj pratiteljki je Skotovu devojku okarakterisao kao „prosečnu“ i „ništa posebno“, a bilo je i onih oštrijih koje su istakle kako mu ne treba "žena obrisana gumicom". Ipak, izgleda da je glumčeva ljubav prema njegovoj devojci jača od svih zlih jezika, budući da i nakon 10 godina on voli samo nju, piše portal story.hr

BONUS VIDEO:

Komentari (0)