Horoskop

STRAST, POUZDANOST ILI NEŽNOST? Astrologija otkriva zbog čega nedostajete bivšem

Iako se veza prekida između dvoje partnera, postoje stvari koje će ga uvek asocirati na vas.

04.05.2023 09:00

STRAST, POUZDANOST ILI NEŽNOST? Astrologija otkriva zbog čega nedostajete bivšem
Pixabay.com

Raskid je veoma bolan i traumatičan period za obe strane, bez obzira da li je u pitanju neko ko je ostavljen ili onaj koji ostavlja. Vreme nakon raskida za bivše partnere donosi izazove i preispitivanje odluke, tako da često razmatraju da li je ona bila prava. Nakon svega, mnogi se prisećaju lepih trenutaka sa bivšim partnerom i koliko god to negirali nedostaju im određeni trenuci i osobine, odnosno nešto po čemu je taj partner za njih bio poseban.

Ukoliko vas zanima da li bivši partner misli na vas i nakon prekida veze, astrologija ima odgovor. Evo zbog čega nedostajete vašem partneru prema horoskopskom znaku.

Ovan

Budući da se radi o vatrenom znaku, energija koju Ovnovi poseduju može biti zarazna. Oni sve rade sa vatrenom strašću. Njihovom bivšem partneru nedostaje način na koji ih je on inspirisao da budu bolji i da se bave onim što vole.

Bik

Vašem bivšem partneru nedostaje koliko ste bili pouzdani, odani i stabilni i teško to može preboleti. Iako ste po prirodi tvrdoglavi nekada je to bilo teško za vašeg partnera ali je uvek znao šta može očekivati od vas. Osim ovoga, nedostaje im način na koji ste ih tretiral i razmazili.

shutterstock.com

Način na koji su se Bikovi ophodili prema svojim bivšim partnerima može im mnogo nedostajati

Blizanci

Blizanci se teško zaboravljaju jer njihova otvorenost, društvenost i intelektualna radoznalost su bili neodoljivi. Za njih nije bilo ništa zabavnije nego biti u vašem okruženju jer ste uvek koristili svoj šarm kao magnet za ljude. Biti u nekom drugom okruženju gde niste bili vi, za partnera nije bilo isto.

Rak

Bivši koji je voleo Raka, često noću ostaje budan jer mu naviru sećanja koliko je on bio nežan i koliko ga je voleo. Emotivni Rakovi su uvek činili sve kako bi usrećili svog partnera, naročito jer su stavljali potrebe partnera ispred svojih. Rakovi su bili pravi negovatelji i nedostatak toga će njihovi bivši partneri teško podneti.

shutterstock.com

Bivši partneri Rakova biće uskraćeni za njihovu toplinu i ljubav koju im je ovaj znak Zodijaka nesebično pružao

Lav

Lavove krasi samopouzdanje i to je ono što će njihovim partnerima nedostajati kada se raziđu. Činjenica da su i oni mogli sve pored vas koji ste ih gurali napred, stvara im frustraciju i osećaj da imaju veliki gubitak. Pošto vi živite smelo, to je bilo inspirativno za one oko vas i to vaš bivši oseća.

Devica

Vaša dobrota je ono za čime će vaš bivši partner najviše patiti. Budući da ste posvećeni i pravi darivatelj to je ono što će on teško preboleti. Ljubaznost i pažnja koju ste unosili i ulagali u vezu je bolna rana za njega i teško će se nositi sa tim da je to zauvek izgubio.

Škorpija

Škorpije su po prirodi strastvene. Ne radite ništa bezbrižno, već intenzivno i nekada vaša strast može biti mana jer možete postati posesivni i fokusirani na svoje partnere. Međutim, ako je to sve pod kontrolom, vašem partneru će nedostajati vaša odanost koju osećaju duboko posebnim i kada se veza završi to će za njih biti veliki gubitak.

shutterstock.com

Strastvene Škorpije njihovi bivši partneri teško zaboravljaju

Strelac

Život sa vama je prava eksplozija jer ste vi zaljubljeni u život. Sama činjenica da ste zabavni, da želite da iskusite nove avanture koje vam se nude, a u tu uzbudljivu igru volite da uključite i partnera čini vas privlačnim. Bez vas će život vašem partneru biti manje svetao i šaren.

Jarac

Vi ste neko ko ne odustaje i ko voli da se trudi naročito kada je u pitanju veza. Držaćete se čvrsto etike i nećete odustajati od borbe. Ova lojalnost i predanost kao i činjenica da vam je stalo će mnogo nedostajati vašem partneru.

Foto: Shutterstock

Predanost i trud koji su ulagali jarčevi u vezi će biti veliki gubitak za njihovog partnera

Vodolija

Vašem partneru nedostaje da bude deo vašeg jedinstvenog pogleda na svet. Niste konvnecionalni po prirodi i ne držite se strogo pravila što je uzbudljivo i inspirativno za vašeg partnera i one koji su u vašoj okolini. 

Ribe

Simpatične, nežne i ljubazne po prirodi Ribe odaju utisak da bivši partner bez njih ne može da živi. Brinu zaista o partneru i čine da se on oseća voljeno i zbrinuto, što će vašem bivšem partneru zaista nedostajati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)