Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ROĐENI SU POD SREĆNOM ZVEZDOM! Njima će i u 2023. godini sve ići od ruke!

Definitivno najsrećniji je Strelac, ali ne zaostaju ni Rak, Vaga i Jarac, a evo šta je sa ostalima.

bySrećna Republika

02.05.2023 09:01

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ROĐENI SU POD SREĆNOM ZVEZDOM! Njima će i u 2023. godini sve ići od ruke!
shutterstock.com

Postoje horoskopski znaci koji zrače optimizmom i snagom u toj meri da im uglavnom sve polazi za rukom, pa se često može reći da su rođeni pod srećnom zvezdom. Proverite i vi da li ste među njima jer će vam u odnosu na to i u 2023. godini baš sve biti potaman. 

Ovan

Iako je vladajuća planeta Ovna Mars, koji je bog rata, to ne znači pripadnici ovog znaka provode svoj život u borbi. Zapravo, ljudi u znaku Ovna su predodređeni da osvoje svaku bitku. Oni su pametni, motivisani i artikulisani, pa je njihova sreća više odraz snažne ličnosti nego što im pristiže kao blagoslov zvezda.

shutterstock.com

Bik

Bik

Život kao da uvek ima neko iznenađenje koje ih čeka iza ugla. Iako se sigurno osećaju nesrećno, sama činjenica da su još ovde, da su preživeli i nadvladali sve poteškoće koje im je život doneo, dokaz je da im ne treba sreća – samo puno razuma i snalažljivosti i tako će uspeti da savladaju sve životne izazove.

Blizanci

Blizanci nisu jedni od srećnika. Zapravo, njihov život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osećaj za kojim čeznu. Međutim, dobra vest je da ih njihova želja i strast prema znanju vode dalje od tačke na koju bi ih dovela sama sreća. Kome treba sreća ako imate tako žustar um?

Rak

To je jedan od retkih znakova koji je zaista blagosloven. Iako će njihov put uvek biti popločan izazovima, Rakovi imaju urođeni osećaj za smer i vrednosti koji, zahvaljujući njihovim srećnim zvezdama, uvek uspeva da ih povede u pravom smeru.

shutterstock.com

Lav

Lav

Oni su jako mudri i odlučni pa ne moraju da brinu da li ih prati sreća ili ne. Njihov život je poput gline, a oni su spremni da oblikuju svoju sudbinu u sve što žele. Zaboravite na deteline s četiri lista, Lavovi se nalaze na sedištu vozača i svojim sopstvenim naporima mogu da dobiju šta žele.

Devica

Sreća je oduvek bila izvan dometa njihovog shvatanja i verovatno su navikli na taj osećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je njihov život teži nego što je drugima, postoji razlog za njihov nedostatak sreće - Device imaju najjača pleća u Zodijaku. Vi ste ovde da biste doživeli poteškoće i naučili da se izborite s njima, a zatim pokazali svetu šta je potrebno da ih savladate. Na taj način vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su srećni što vas poznaju.

Vaga

Nije tajna da su večni optimisti, a život često ide tačno onako kako Vage žele. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvek "iskoprcate" kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvaljući svojoj vladajućoj planeti Veneri i činjenici da smatrate da je čaša napola puna, osećate se prilično srećno u svom životu.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Iako Škorpije imaju tendenciju da primećuju negativne stvari u životu, istina je da su zapravo prilično srećni. Kada ulože čak i malo truda u ono što žele, život im to servira na tacni. Mnogi ne mogu da upravljaju "svojim brodom" brzo i lako poput njih, pa se zato mogu smatrati prilično srećnim.

Strelac

Čestitamo, ako ste Strelac onda ste jedan od najsrećnijih znakova u celom Zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planeta sreća - i zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limun na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena, ali to znači da nikada nećete ostati bez rešenja.

Jarac

Iako je njihov znak okarakterisan kao vođa u Zodijaku i prvi se suočavaju s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjaju za druge, shvatiće da su uvek u mogućnosti da to učine s relativnom lakoćom. Sve dok su mentalno i emocionalno uključeni u sve što rade, imaće dovoljno sreće da dođu do svog cilja.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Vodolije su zaslužile veliki, topao zagrljaj jer su izvukle kraći štapić kada je reč o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema njima, oni su uvek uspevali da zadrže glavu iznad vode, čak i kad im se činilo da bi se mogli utopiti od sve te nesreće koja im pristiže na put.

Ribe

Srećna planeta Jupiter je jednom vladala vašim znakom. Iako je Neptun planeta inspiracije i psihičke sposobnosti aktuelni vladar Riba, planeta Jupiter, kao davno izgubljeni otac, i dalje ima uticaj nad vama. To znači da niste samo srećni, već imate i dve planete koje vode vaš život prema sreći, prenosi Atma.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)