Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023: Rakove čeka finansijski kolaps, Device ljubavni problemi, a evo koji znak će doživeti procvat na svim poljima!

Donosimo vam najtačnija predviđanja za svaki znak Zodijaka za naredni mesec koji mnogi smatraju najlepšim u čitavoj godini.

22.04.2023 09:01

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023: Rakove čeka finansijski kolaps, Device ljubavni problemi, a evo koji znak će doživeti procvat na svim poljima!
shutterstock.com

Tokom meseca maja pripadnike Zodijaka očekuju brojne promene. Dok će neki doživeti ljubavni procvat, drugi će imati prosperitet na polju karijere. Međutim, neće svi uživati u blagostanju. 

Bikovima se tako savetuje da obrate pažnju na temperament, Škorpijama da se pripreme na novčane gubitke, dok Ribama dolaze izazovna vremena.

Srećna Republika vam donosi veliki mesečni horoskop za maj. Pogledajte šta očekuje sve znake Zodijaka.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Ovna

Ovan

Maj je mesec pun prilika za Ovnove. Ako želite da to iskoristite na najbolji način držite oči i uši otvorene da biste na poslu ostvarili neke sjajne ponude. Za neko vreme ćete možda osećati da ste pod preteranim pritiskom ili da ste krenuli pogrešnim putem, ali ne dozvolite da vas te sumnje u sebe nadvladaju. Sreća se smeje onima koji su rođeni u znaku Ovna, a tokom maja se pobrinite da vam ne nedostaje šansa. Sva panika, anksioznost, samopouzdanje na poslu i slično počeće da se ublažavaju u drugoj polovini meseca. Pozitivne rezultate svog napornog rada i posvećenosti videćete posle 12. maja.

Međutim, ljubavni aspekt Ovna bi ovog meseca mogao biti u drugom planu. Nećete morati da se suočite s ključnim problemima u vezi, ali vaš partner može zahtevati neko vreme od vas. Biće malo sukoba mišljenja, ali prijaće vam zajedničko vreme u drugoj polovini maja. Ako želite da blagostanje potraje, astrolozi preporučuju da se fokusirate samo na dobre stvari. Ostanite pozitivni.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Bika

Bik

Mesec maj je prilično koristan za horoskopski znak Bik. Bićete ispunjeni ljubavlju i obožavanjem svojih bliskih i dragih. Svi problemi sa kojima se već duže vreme suočavate u vezi konačno će početi da se popravljaju. Međutim, jedan neophodan predlog za rođene u znaku Bika jeste da paze na svoj temperament. Mnoge poteškoće kroz koje prolazite u vezi su upravo zbog toga. Verovatno ćete u maju preći na sledeći nivo odnosa.

Finansijski horoskop Bika takođe izgleda dobro. Maj će vas nagraditi mnogim finansijskim benefitima koji će dodatno promeniti vaš životni stil i prioritete. U međuvremenu, naučite da budete glasni i otvoreni o stvarima koje radite na poslu. Horoskop Bika pokazuje da je većina štete koju trpite u karijeri zbog vaše introvertne prirode na poslu.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Blizance

Blizanci 

Ukoliko posle nekoliko pokušaja niste postigli uspeh u ostvarenju svojih planova, odustanite od ideje koju ste zamislili. Iako su planete naklonjene horoskopskom znaku Blizanaca, ako vam nešto ne ide od ruke to je znak da prestanete. Osim toga, zdravstveni horoskop Blizanaca može da vas poremeti sredinom meseca jer ćete se oko 17. u mesecu suočiti sa blagom nelagodnošću, temperaturom, prehladom, bolovima u leđima...

Majski horoskop Blizanaca 2023. može da razvije novo značenje u ljubavnom životu. Vaš partner će napredovati u ljubavi i slušati sve što kažete u prvoj polovini meseca. Međutim, druga polovina maja deluje prilično turbulentno na vašu ljubav i vezu. Astrolozi preporučuju da vaša očekivanja budu manja, izbegavajte preterano romantične misli i da poredite svoju drugu polovinu sa nekim trećim.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Raka

Rak

Mesečni horoskop za znak Raka za maj 2023. pun je izazova, ali onih pozitivnih. Na poslu ćete se suočiti sa konkurencijom, ali te stvari će vam na kraju pomoći da pronađete bolje načine i oslobodite svoj pravi potencijal. Suočićete se sa nekoliko problema u vezi i braku, ali sve ćete uspeti da rešite do kraja meseca. 

Finansijski horoskop za pripadnike Raka bi mogao biti uzdrman jer se Venera nalazi u 12. polju mesečevog znaka. Dakle, vaši rashodi bi mogli da se povećaju, a neki od vas će možda morati da prođu kroz finansijski gubitak i nedostatak sredstava. Astrolozi preporučuju da ne razvijate posao jer će to dovesti do neuspeha i vaši konkurenti će to u potpunosti iskoristiti. Ostanite tihi i pokušajte da uštedite što je više moguće.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Lava

Lav

Pripadnici horoskopskog znaka Lav imaće povoljan mesečni horoskop za maj. Profitiraće u svim oblastima, uključujući posao, ljubav, studije itd. Vaš zdravstveni horoskop je takođe na mestu, mada, možete očekivati manje infekcije grla ili otečene desni tokom druge polovine meseca.

Majski horoskop 2023. je odličan za vašu karijeru. Bićete prepoznati po svom učinku na poslu. Međutim, astrolozi predlažu da svoju poziciju i priznanje ne uzimate olako. Uverite se da radite naporan posao i budite fer prema svojim kolegama da biste zaradili maksimalan broj poena. U suprotnom, položaj Jupitera i Saturna stvaraće vam manje probleme na poslu. Imaćete sreće na polju finansija, a ako ste nekome dali pozajmicu, verovatno će vam vratiti u maju. Takođe, dobićete dobru poziciju na poslu, ali položaj Saturna u vašoj sedmoj kući može dovesti do povećanih mesečnih troškova. 

Zauzeti pripadnici znaka Lav mogu da odahnu. Vaši bračni odnosi će biti sjajni u maju. Dakle, ako nešto čekate da kažete svojoj boljoj polovini posle dužeg vremena, to uradite tokom maja.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Devicu

Devica

Mesečni horoskop za maj daće prosečne rezultate za Device. Mogu očekivati povećanje prihoda ili finansija iz nekoliko izvora, ali moraju da kontrolišu svoje troškove. Finansijsko opterećenje može postati nekontrolisano, što će na kraju dovesti do loših odluka. Dakle, ako dosad nemate planove za štednju, počnite. Jupiter je u u vašem 8. polju, pa očekujte određene smetnje u karijeri. Ali neće tako biti čitavog meseca. Takođe, postoje šanse da će vam maj doneti profit i da će vaši prethodni investicioni planovi verovatno uspeti.

Vaš ljubavni horoskop bi mogao da prođe kroz niz testova ovog meseca. Imaćete problema i nesuglasica sa partnerom. Čak ni bračni život Devica neće biti stabilan. Astrolozi preporučuju da ostanete mirni dok razgovarate sa partnerom i izbegavate nepotrebne debate ili diskusije. Čak i manje svađe će verovatno izazvati haos u vezi, zato budite oprezni.

Neće biti većih problema sa zdravljem. Jedino je važno da ostanete u formi kroz zdravu ishranu i redovnu jogu. Održavajte srdačne odnose sa kolegama.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Vagu

Vaga

Videćete svoje uspone i padove u ovom mesecu, ali strpljenje je ključ vašeg uspeha. Imaćete finansijsku dobit, ali jednako iscrpljujući rashodi će iscrpeti vašu ušteđevinu. Ako ste se prijavili za novi posao biće moguća kašnjenja odgovora, ali vam i te kako sledi profesionalni napredak. Studenti koji studiraju u inostranstvu uživaće u dobrom provodu u maju. Oni će postići dobre rezultate i možda će dobiti priliku da rade u uticajnoj organizaciji.

Vage će ovog meseca biti u redovnom sukobu sa svojim partnerom i to oko sitnica. Ove rasprave su uglavnom neizbežne, ali pokušajte da ostanete mirni. Sačuvajte vezu po svaku cenu! Ne dozvolite da vas bilo kakvi problemi u karijeri odvrate od vašeg cilja.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Škorpiju

Škorpija

Proći ćete kroz uspone i padove u karijeri. Iako nećete biti sigurni u opšti ishod svog posla, svake promene radne sredine ili promene pozicije će vam na kraju doneti dobro. Osim toga, možete očekivati dobre vesti na polju karijere. Međutim, ako idete na posao nezadovoljni, možda je vreme da razmislite o promeni karijere.

Škorpije će se suočiti sa sličnim ishodima i u akademskim krugovima. Ništa što radite neće biti dovoljno da dobijete dobre ocene u maju. Ipak, položaji Marsa i Saturna će se promeniti u narednom mesecu i možda će odgovoriti na vašu posvećenost i naporan rad kada je u pitanju učenje.

Pripremite se i za finansijske gubitke. Strateško planiranje može vas spasti od velikih gubitaka. Ipak, čućete neke dobre vesti, a takođe ćete imati i neke novčane dobitke.

Foto: Shutterstock

Horoskop za strelca

Strelac 

Strelčevima tokom maja osmeh neće silaziti sa lica i biće ispunjeni pozitivnom energijom. Svi sektori u vašem životu će raditi u vašu korist. Saturn je u vašoj trećoj kući, što znači da vas ništa ne može sprečiti da radite dobro u karijeri. Čućete pozitivne vesti, a kolege će vas pohvaliti na poslu. Bilo da se radi o postojanosti na poslu, napredovanju, povećanju plate ili boljem položaju, očekujte sve to tokom maja.

Ljubavni horoskop Strelca je takođe u skladu sa horoskopom karijere. Imaćete miran odnos sa partnerom i bračni život će cvetati. Oni koji su dugo sami, upoznaće nekog posebnog. Pravo je vreme za planiranje porodice ako ste oboje spremni na to.

Jupiter je u vašoj petoj kući. To je dobar znak za napredak na studijama. Ako se spremate za bilo kakve državne ili takmičarske ispite, možete očekivati dobre rezultate u maju. U međuvremenu, vaše zdravlje će biti stabilno, tako da nema razloga za brigu.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Jarca

Jarac

Mesečni horoskop za maj je pripadnicima znaka Jarca sladak i gorak u isto vreme. Dobićete sve što iskreno poželite. Na primer, doći će vam prilike za posao, postoje pozitivne šanse da budete bolji u akademskoj nastavi, itd. Takođe, mogli biste da razvijete srdačne odnose sa porodicom ako se pobrinete da joj posvetite dovoljno vremena. Međutim, ljubavni horoskop Jarca može da pretrpi udarac ovog meseca. Možete očekivati sukobe i svađe sa partnerom. Razlike će, međutim, biti samo kratkotrajne, dakle, nemate o čemu da brinete.

Pripadnici Jarca mogu se čak suočiti sa poslovnom osvetom i konkurencijom u svojoj oblasti. Mučiće vas i vaši poslovni rivali. Pokušajte da zadržite fokus i nastavite da radite kako biste ostali na pravom smeru. Tokom maja imaćete prekomerne troškove i nekoliko finansijskih gubitaka. Međutim, vaša sposobnost da organizujete i upravljate stvarima može da skine pritisak sa vas.

U vašem mesečnom horoskopu za maj nema velikih promena u vezi sa vašim zdravljem. Sve je pod kontrolom. Moguće su glavobolje ili problemi sa leđima ovog meseca.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Vodoliju

Vodolija

Vodolije koje imaju teškoće s koncentracijom imaće težak period tokom maja. Osim toga, biće testirani u svim aspektima života, uključujući zdravlje, finansije, karijeru, ljubav, vezu, itd. Veliki pritisak ćete trpeti i od strane šefova. Oni će vam dati nove izazove ili zadatke koji će vam biti ključni da dokažete svoju vrednost. Takođe, Vodolije koje već dobro rade, mogu očekivati manji profit i rast prihoda.

Vaš ljubavni horoskop će takođe trpeti. Manje razgovora i razmirica će biti redovno tokom čitavog meseca. Glavni razlog za te probleme biće nedostatak finansija ili pritisak na poslu. Astrolozi vam preporučuju da pokušate da vodite zdrav razgovor sa partnerom o svim problemima i držite ga dalje od njih.

Mesečni horoskop za maj je negativan i po zdravlje Vodolija. Mogu imati problema sa varenjem, glavobolju, probleme sa anksioznošću, bolove u leđima... To će se verovatno desiti zbog opterećenja i finansijskog pritiska. Dakle, posvetite se zdravim navikama u ishrani i dobro spavajte.

Foto: Shutterstock

Horoskop za Ribe

Ribe

Horoskopski znak Ribe će imati prilično izazovno vreme tokom maja. Taj horoskopski znak je previše osetljiv i nežan po prirodi. Dakle, obično im je teže da se nose sa izazovnim vremenima. Možda će za vas ovo biti mesec testiranja, ali će vas samo oplemeniti i pripremiti za veće dobro. Možda vam nedostaje stabilnost u poslu, ali stvari će se poboljšati kako mesec odmiče.

Nepovoljan položaj Merkura, Saturna i Jupitera doneće vam finansijske gubitke i preterane troškove. Međutim, ako imate ušteđevinu nema razloga za brigu. Jedino što će vaše zdravlje biti pogođeno. Vežbajte jogu i spavajte dovoljno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)