Horoskop

OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI MEĐU KOJIMA SVE PUCA OD LJUBAVNE HEMIJE: Kada se pogledaju već je sve svima jasno, a jedan par će vas potpuno iznenaditi!

Otkrijte ko je idealan partner baš za vaš horoskopski znak, možda ćete se iznenaditi.

bySrećna Republika

08.04.2023 09:01

OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI MEĐU KOJIMA SVE PUCA OD LJUBAVNE HEMIJE: Kada se pogledaju već je sve svima jasno, a jedan par će vas potpuno iznenaditi!
Pixabay.com

Hemija koju imate s nekim može biti kombinacija fizičke privlačnosti, kompatibilnosti i zajedničkih vrednosti. Pojedini znakovi su stvoreni jedno za drugo, a kada se sretnu, emocionalni intenzitet je čaroban.

Ovan i Vodolija

Vodolija je usmerena na isprobavanje novih stvari, pa Ovan voli kada su njih dvoje zajedno jer im ne nedostaje avanture. Što se tiče Vodolije, Ovnova originalnost dosta je privlačna tom horoskopskom znaku, kao i činjenica da njega nije briga šta drugi misle o njemu sve dok je on srećan. I, naravno, potreba za nezavisnošću je uvek izražena kod pripadnika oba znaka, a posebno izražena kod Ovna. Njegova potreba za sopstvenim životom izvan veze nešto je što pripadnici tog znaka teško mogu da suzbiju. 

Bik i Rak

Bik nikad ne uzima Raka zdravo za gotovo. Jedna od najvažnijih stvari za Bika jeste da zna da je njegovo mesto u vezi poželjno, a posebno da ima pažnju koju Rak pruža. Povrh toga, otvorena komunikacija karakteristična za Raka pruža daje Biku priliku da se izrazi u sigurnom prostoru. Iako je Biku često teško da kaže šta oseća, Rak je izuzetno strpljiv s onima koje voli. Imati Bika u životu Raku pruža osećaj prizemljenosti i podrške, čak i kada je život haotičan i stresan. 

Foto: Shutterstock, TikTok/therapyjeff

Rakovi uz Bikove osećaju sigurnost 

Blizanci i Strelčevi

Blizanci uvek zaborave koliko su srećni što imaju Strelca u svom životu sve dok ne dođe do razgovora o tome da im je potrebno malo vremena za samoću ili slobodu. Za ta dva horoskopska znaka nezavisnost i osećaj slobode važniji su od gotovo svega drugog. Strelac i Blizanci čine da njihova veza izgleda lako jer ne dopuštaju da budu uhvaćeni u ono što im drugi govore - kako njihova veza mora da izgleda. Blizanci cene prostor za disanje koji im Strelac daje da budu ono što jesu, kao i sposobnost prilagođavanja da izmišljaju pravila u hodu. Strelac, s druge strane, ceni to kako se osećaju kao partneri ili najbolji prijatelji, kao i Blizančevu strast za životom i zabavom. 

Lav i Jarac

Lav i Jarac mogu da se čine kao da su iz dva različita sveta, ali zapravo su sjajan par s puno hemije. Lav je i sam rođeni vođa, tako da im je beskrajno privlačno saznanje da i Jarac može biti vođa - a ne sledbenik. Lav voli ideju da se s Jarcem može suočiti s idejama i problemima i zapravo dobiti neki vredan savet. Osim toga, Jarac se ne boji da rizikuje, što je kvalitet koji Lav takođe nastoji da ostvari. Što se tiče Jarca, imati partnera koji je toliko posvećen postavljanju ciljeva i zarađivanju novca je ludo privlačno. Ne samo da to tera Jarca da želi više da radi kako bi veza potrajala, već ga tera da želi više da radi generalno u životu. 

pexels.com

Jarčevi su vredni i izuzetno posvećeni zarađivanju novca, što je Lavovima i te kako privlačno 

Device i Škorpije

Devici su veoma važni poverenje i odanost. Ništa nije bolje od nekog ko aktivno radi na tome da iskrenost ostane glavni prioritet. S druge strane, kao neko ko je uvek zagovornik poštenja i poverenja, Škorpija ceni Devicu, baš kao i što Devica ceni Škorpionovu osetljivost. Dok Škorpijama možda nije ugodno da budu ranjive u bilo čijoj blizini, strpljenje Device im omogućava da se u njihovoj blizini osećaju prizemljeno i saslušano. Kad život postane lud ili stresan, Škorpija se može obratiti Devici za stabilnost, a Devicin otvoren um olakšava Škorpiji da se otvori bez osuđivanja, piše YourTango.

Vaga i Ribe

Kad bi Vaga i Ribe imale moto za vezu, on bi definitivno bio usmeren na učenje kako voleti i biti voljen. Kod ovog para ima puno ljubavi, ali i učenja. Srećom za oba znaka, Vaga i Ribe su zagovornici promena i prilagođavanja međusobnim potrebama. To znači bez svađa, a puno komunikacije. Vaga ceni Ribe zbog njihovog inspirativnog stava, dok Ribe vole da budu Vagini navijači jer znaju koliko je posebno dobiti isti tretman od Vage. Ribe su uzbudljive Vagama koje često okupljaju one entuzijastične i živahne osobe oko sebe. Iako će Ribama možda trebati neko vreme da se otvore i ozbiljno posvete Vagi, one se osećaju kao da mogu da rastu i uče u prihvatljivom okruženju. Osim toga, Ribe i Vaga dele slične vrednosti i vizije za budućnost.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)