Horoskop

KINESKI HOROSKOP PREDVIĐA SREĆU ZA 4 ZNAKA HOROSKOPA U MAJU: Jednima se smeši verenički prsten, drugima more strasti, a evo čija je ovo čitava godina!

Srećna Republika otkriva koji će znaci, prema kineskom tumačenju, imati naklonost zvezda u ovom mesecu.

03.05.2023 09:01

KINESKI HOROSKOP PREDVIĐA SREĆU ZA 4 ZNAKA HOROSKOPA U MAJU: Jednima se smeši verenički prsten, drugima more strasti, a evo čija je ovo čitava godina!
Shutterstock

Ovog maja imamo posebnu ljubavnu poruku za sve. Najveća stvar koju možete dobiti je zapravo ljubav i zato je važno da budete strpljivi. Ljubav sazreva i raste vremenom, a ponekad se izgubljene ljubavi vraćaju izmenjene i obnovljene. Sve što treba da uradite jeste da budete strpljivi. Međutim, strpljenje ne znači i nedostatak inicijative. Ponekad morate da izađete iz svoje zone komfora i priznate osećanja nekome da biste imali priliku da uživate u ljubavi. Kako ćete to da uradite potpuno je na vama. Međutim, vaš horoskopski znak možda ima neke naznake u vezi sa najboljim načinom da privučete ljubav.

Srećna Republika otrkiva vam i koja su to 4 znaka koje čeka najveća sreća u maju, a prema godini rođenja otkrijte i kakva.

shutterstock.com

Četiri znaka prema kineskom horoskopu biće najsrećnija u maju 

1. Zmija

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Neki od vas su na ivici da dobiju verenički prsten. Izgleda da se vaš partner još dvoumi samo oko toga koji je najbolji način da vam postavi pitanje. Zato nemojte da budete iznenađeni ako se to dogodi iz vedra neba. Takođe, ako ste samohrani roditelj, u maju ćete njazad imati sreće u ljubavi. Samo zapamtite da vaša deca nisu vaša slabost. Bilo ko zbog koga ste se u prošlosti osećali čudno samo zato što ste razvedeni i što ste samohrani roditelj ionako nije bio pravi partner za vas. Ipak, pazite na pesimizam. Majska energija sreće može biti uništena ako sabotirate sami sebe.

2. Svinja

(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Maj će za vas biti vožnja rolerkosterom po pitanju srca. To sve će biti mnogo intenzivnije ako ste u vezi sa nekim gde je primetna velika količina strasti. Pripazite se, ovaj odnos će nestati ako pokušate da unesete logiku i praktičnost u njega. Samo treba da budete sigurni da možete da se nosite sa tim. Ako ste dugo sami, bilo razvedeni ili ne, energija ljubavi je svuda oko vas. Nažalost, vi ste razlog zašto to ne može da uđe u vaš život jer ste previše uplašeni. Međutim, kada jednom saznate šta vas blokira, možete početi da se deblokirate i ponovo se stavite tamo gde ste bili ranije.

Shutterstock

Kineski horoskop takođe ima 12 znakova 

3. Tigar

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Ako ste slobodni i žestoko jurite za nekim, sreća je na vašoj strani u maju. Čak i ako niste, ipak imate sreće u ljubavi. Izgleda da je preduzimanje akcija i inicijativa ključ vaše sreće ovog meseca. Kao da vas je univerzum blagoslovio beskrajnim šarmom u maju. Nemojte ga trošiti! Ako ste slobodni i osećate se nesrećnim tokom poslednjih nekoliko meseci ili godina, jednostavna ljubavna čarolija može pomoći da ublažite anksioznost. Sve što treba da uradite jeste da zapalite ružičastu sveću dok potpuno ne izgori. Za dodatnu aromaterapiju možete koristiti mirisnu sveću. Takođe, za dodatnu motivaciju, napišite ljubavnu poruku svojoj srodnoj duši, čak i ako još ne znate ko je to, i stavite je ispod sveće pre nego što je upalite.

4. Zec

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Vaša sreća je bila intenzivna ove godine. Međutim, nismo iznenađeni, ipak je godina zeca. I mesec maj će nastaviti taj trend. Prolećne boje i teme trenutno su veoma srećne po vas. Neki od vas će se venčati u maju. Čestitamo! Univerzum vas blagosilja u ovom trenutku. A ako nosite belu haljinu, vaša sreća će biti povećana. Sreća je svuda oko vas, ali nije uvek kao da dobijete na lutriji. Samo treba da obratite pažnju na male znakove i slučajne promene da biste videli kako sve polako ide u vašu korist.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)