Roditeljstvo

PRESLATKA DEVOJČICA PRIŠLA JE KONOBARU I PRUŽILA MU POSUDICU: Čovek se zbunio i postideo u trenu njenim gestom, komentari se samo nižu! (VIDEO)

Ona ne želi da jede brzu hranu i umesto pomfrita izabrala je jagode.

26.09.2023 12:00

PRESLATKA DEVOJČICA PRIŠLA JE KONOBARU I PRUŽILA MU POSUDICU: Čovek se zbunio i postideo u trenu njenim gestom, komentari se samo nižu! (VIDEO)
Instagram-

Većina mališana širom sveta obožavaju pomfrit. A kako i ne bi kad je u pitanju hrskava grickalica od krompira kojoj je teško odoleti. Mame često imaju problem kako da objasne deci da ne mogu da jedu samo prženi krompir svaki dan.

Međutim, verovali ili ne, postoji dete koje ne želi da jede pomfrit. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama preslatka devojčica koja ima oko tri godine kategorički odbija da jede pomfrit koji vraća konobaru.

Printscreen/Instagram/hanayaandmom

Devojčica je prišla konobaru i objasnila zbog čega ne želi pomfrit

 

Kako se čuje na video snimku devojčica kategorično odbija pomfrit govoreći da ga ne želi jer ga njen otac "mnogo jede". U pozadini se čuje ženski glas koji joj kaže da mora da jede, međutim ona ostaje dosledna svom stavu.

- Jedem jagode, one su zdrave. Ovo je smeće - rekla je devojčica koja vraća porciju pomfrita zbunjenom konobaru.  

Pokretima ruku ona pokazuje gađenje prema prženom krompiru, demonstrira bol u stomaku i nagon na povraćanje. Video je do sada pregledan 18, 4 miliona puta a mnogi nisu krili oduševljenje stavom ove malene devojčice. 

- Ona je budući nutricionista.

- Ona je moj trener u teretani.

- Današnja deca će pozatvarati restorane.

- Kakvo fantastično vaspitanje.

- Kad vidim ovo dete osećam se postiđeno jer volim i jeden džanki fud. Ona neće imati problem sa nezdravim navikama kad poraste - bili su neki od komentara na ovaj post. 

Mnogi su primetili da je devojčica vrlo otvorena i direktna, da zna šta želi a šta ne i da to jasno i bez dileme stavlja do znanja bez obzira na svoje godine. Većina se složila da je uspeh roditelja  zato što su jer od malih nogu naučili šta su zdrave navike koje će joj svakako doneti samo dobro u životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)