Brak i veze

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDALA TRI PUTA! Sadašnjim mužem nije bila oduševljena, upoznali se kada je bila maloletna (FOTO)

Ovako se zavoleo slavni par.

25.07.2024 12:10

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDALA TRI PUTA! Sadašnjim mužem nije bila oduševljena, upoznali se kada je bila maloletna (FOTO)
Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Sloboda Mićalović je već dugi niz godina u braku sa glumcem Vojinom Ćetkovićem. On je od nje stariji 10 godina, a sreli su se 2002. godine na snimanju filma "Zona Zamfirova". Tada je ona glumila sluškinju Vasku, a on kujundžiju Maneta. Ubrzo mu se dopala, a vezu su započeli dve godine kasnije kada su okončali veze sa prethodnim partnerima. U braku su od 2008. godine i imaju bliznakinje. Inače, glumica je bila maloletna kada ga je upoznala. Interesantno je da su zajedno proslavili njegovo momačko veče kada je ženio voditeljku Natašu Milovanović, ne sluteći da će kasnije oni biti u braku. Nataša i Vojin bili su kratko venčani, a svadbu su napravili nakon tri godine zabavljanja. Nakon razvoda je otišla u Pariz gde i sada živi. Vojin je jednom prilikom objasnio šta je pomislio kada je video prvi put Slobodu.

TANJUG / ZORAN ZESTIC

Kako su se zavoleli Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu 'lepa je' ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Danas važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Privatnost ljubomorno čuvaju za sebe, te u javnosti nikada nisu pravili skandale niti se saznalo za njihove razmirice i svađe.

Tri puta izgovorili "da"

Zanimljivo je da su čak tri puta rekli "da". Davne 2008. godine kada su se i venčali, a onda i još dva puta i to zarad uloge koje su tumačili. Njihovo "pravo" venčanje je bilo održano u strogoj tajnosti, a Sloboda je sama podelila neke fotografije i prikazala kakva ja mlada bila.

"Da" su izgovorili u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Mlada je imala usku belu venčanicu i šiške, dok je mladoženja nosio naočare.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)