Zanimljivosti

SLOBODA NOSI TITULU NA KOJU JE PONOSNA: Ona je najlepša prirodna glumica na svetu, a ovo je dokaz crno na belo ! (FOTO+VIDEO)

Fotografiju na društvenim mrežama je podelila njena mlađa sestra i glumica Dragana Mićalović.

04.05.2024 18:20

SLOBODA NOSI TITULU NA KOJU JE PONOSNA: Ona je najlepša prirodna glumica na svetu, a ovo je dokaz crno na belo ! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica. Popularnost je još za vreme  fakulteta kada je dobila sporednu, ali važnu ulogu u kultnom filmu "Zona Zamfirova". Ovo ostvarenje je bilo sudbonosno i za njen privatni život, jer je upravo na setu upoznala svog supruga Vojina Ćetkovića koji je tumačio lik Maneta. Njih dvoje su se venčali 2008. godine i dobili bliznakinje Veru i Milu (13). Njihov brak već deceniju i po važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. 

Vladimir Lukić

Sloboda Mićalović sa sestrama i Mirjanom i Draganom

Sloboda važi za jednu od najlepših žena kod nas, a zvanično je ovu titulu dobila i u svetu. Ona je pre tri godine proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu od strane američkog portala "Beautiful Women Pedia". Njena sestra, glumica Dragana Mićalović objavila je nedavno na svom Instagram nalogu priču koja svedoči o tome kolike su lepotice sestre Mićalović.

Dragana je objavila sestrinu fotografiju koja je isečak iz emisije kada je Sloboda imala svega devet godina, dok je pored nje Draganina fotografija iz detinjstva. Sličnost između Slobode i Dragane je očigledna, a već tada se videlo u kakve će lepotice izrasti. 

Instagram-printscreen-hipokampelefentokamela

Sloboda i Dragana Mićalović

Iako mnogi smatraju da se Sloboda prvi put pojavila pred kamerama tokom studija, istina je da je ona imala svega devet godina kad se pojavila u čuvenoj dečjoj emisiji "S one strane duge" sada, na žalost, pokojnog glumca Milorada Mandića Mande. 

Ostalo je zabeležno Mandino gostovanje sa ovom emisijom u Leskovcu gde je na scenu stupila tada devetogodišnja devojčica Sloboda. Ona je još tada svojom pojavom i harizmom odmah osvojila srca publike i ostavila neizbrisiv trag u istoriji emisije.

Simpatična devojčica sa paž frizurom je oduševila Mandu svojom spontanošću. Njihov razgovor je bio ispunjen smehom, a posebno je obeležen moment kada je Manda postavio čuveno pitanje "Da li si se ti, može biti, zaljubiška?" na šta je Sloboda odgovorila potvrdno i dobila veliki aplauz okupljene dece. Mnogi se slažu da se ona od tada nije značajnije promenila i da bi je odmah prepoznali u gomili devojčica, što je još jedan dokaz Slobodine prirodne lepote.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)