Brak i veze

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PITALA SAM ŽENE DA LI MOJ MUŽ IMA AFERU SA NEKOM: Usledio odgovor od kog sam se sledila! (VIDEO)

Sve obelodanjeno u emisiji "90 dana do venčanja".

29.07.2024 20:30

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PITALA SAM ŽENE DA LI MOJ MUŽ IMA AFERU SA NEKOM: Usledio odgovor od kog sam se sledila! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/90 Day Fiancé

Šarlot (34) je žena iz Sautemptona, Engleske, koja je nakon tri nedelje veze stala na ludi kamen sa Džonom (21) iz Dominikanske Republike. Međutim, nedavno je otkrila medijima da je bila prinuđena da se testira na polno prenosive bolesti, nakon što je saznala za brojne afere svog 13 godina mlađeg supruga.

Njihova ljubavna priča, prikazana u emisiji "90 Day Fiancé UK", ( 90 dana do venčanja) započela je kao bajka, ali se ubrzo pretvorila u noćnu moru. Ova žena je tokom odmora u Dominikanskoj Republici, gde je bila sa majkom i očuhom, upoznala Džona. On je član animatorskog tima hotela u kome je odsela. Budući da su se za tri nedelje zaljubili do ušiju, venčali su se pre nekoliko meseci u prisustvu svega nekoliko članova porodice i prijatelja.

Međutim, produkcijski tim emisije je Šarlot šokirao vestima da je Džon, navodno, imao afere sa drugim ženama. Ona je zatim postavila objavu na društvenim mrežama,  gde je otvoreno pitala da li je neko imao vezu sa njenim mužem. Na njeno zaprepašćenje, javile su se čak četiri žene da potvrdie da su imale aferu sa Džonom. Jedna od njih tvrdila je da je bila u vezi sa njm, sve vreme dok je on bio sa Šarlot.

Prevarena žena je priznala da je "videla dovoljno dokaza" da prekine vezu. Nakon što je produkcijski tim upozorio Džona na optužbe za preljubu, on je negirao sve navode. Šarlot i njeni prijatelji su dodatno istražili i pronašli termin "sanky panky", što označava profesionalne prevarante koji se udvaraju ženama, kako bi dobili novac ili poklone, a na kraju i vize za odlazak iz svoje zemlje.

- "Sanky panky" je profesionalni prevarant. Oni igraju na duge staze. Vrebaju usamljene žene i čine da se osećate posebno. Cilj im je da se ožene, po mogućstvu sa Engleskinjom ili Amerikankom, kako bi dobili vizu i neće stati ni pred čim da to postignu - objasnila je Šarlot za Femail.

Ova žena je u ranijoj epizodi nagovestila da su ona i Džon imali nezaštićeni odnos, jer su pokušavali da dobiju decu. Saznavši za njegove navodne afere, Šarlot je rekla da je bilo ponižavajuće i odvratno što je morala da se testira na polno prenosive bolesti. 

- Bila sam verna i iskrena sa njim, a on mi je obećao decu. To je bila moja budućnost koju mi je oduzeo. Nisam dobro spavala, to je sve o čemu sam mogla da razmišljam. Nisam ušla u ovaj brak olako, ali kada volite nekoga, to je sledeći korak. Jednostavno nisam mogla da shvatim kako neko može toliko da laže i krije tako veliku tajnu - istakla je ona, a o tome je pisao i Daily Mail.

Šarlot je nakon smrti oca od raka, ubrzala venčanje sa Džonom, nadajući se sreći. 

- Bila je to jedna od najtežih godina mog života. Poverila sam mu se o gubitku mog oca, a on je plakao sa mnom na telefonu. Sada se pitam da li su to bile "lažne krokodilske suze" - objasnila je ona.

Takođe njena majka je izrazila zabrinutost zbog njene brze veze, strahujući da će Džon da finansijski koristiti Šarlot. Ona mu je čak poslala novac za rođendan, a kupila mu je i novi krov za majku i bila je u procesu plaćanja blizu 5.000 evra za njegovu vizu, ali je uspela da vrati svoj novac.

Dok Šarlot pokušava da nastavi dalje, izjavila je da nije zainteresovana za nove veze trenutno. 

- Samo želim da se oporavim od ove teške godine - rekla je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)