Zanimljivosti

BESRAMNO JE VARAO I RAZVELI SU SE POSLE 11 GODINA BRAKA: Bila je slomljena, ali reči ove pevačice su je podigle iz pepela!

Iako su prošli meseci od njihovog razvoda, glumica se prisetila podrške jedne muzičke zvezde.

18.07.2024 09:59

BESRAMNO JE VARAO I RAZVELI SU SE POSLE 11 GODINA BRAKA: Bila je slomljena, ali reči ove pevačice su je podigle iz pepela!
Profimedia

Iako je težak period iza nje i razvod od supruga Benjamina Milepijeda, Natali Portman je sada skupila hrabrost da se osvrne na razvod od pre nekoliko meseci istakavši kako joj je muzička zvezda Rijana "otvorila oči" u tom procesu.

Zvezda "Crnog labuda" (Black Swan) je rekla kako je pevačicu srela usled razvoda od svog supruga sa kojom je povela razgovor koji joj je, kako je rekla, bio i više nego potreban.

- Mislim da bi svaka žena koja prolazi kroz razvod trebalo da dobije od Rijane savet da je opasna k***a - rekla je Natali, Džimiju Felonu, voditelju emisije " Večernji šou" (The Tonight Show).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Voditelj je pustio snimak na kom poznata pevačica sreće Natali i kako joj se obraća rečima kako je ona "najzgodnija k***a u Holivudu zauvek". Glumica je tom prilikom pustila i suzu, navodi Enews.

- Bio je to trenutak prosvetljenja u mom životu - navela je glumica.

Otkako su se ona i Benjamin razišli, ovo je prvo Natalino pominjanje razvoda, a par iz istog braka ima dvoje dece - sina Alefa i ćerku Amaliju. 

Prijatelji joj pomažu da stane na noge

Par se u martu razveo nakon više od decenije braka. Potvrda o razvodu holivudske zvezde i francuskog plesača i koreografa dolazi nakon što su mediji objavili informaciju da je on imao aferu. Upitana jednom prilikom da prokomentariše te navode Natali je samo odlučno rekla "To je užasno, nemam želju da komentarišem".

Iako je iza nje razvod uoči svog 43. rođendana dobitnica Oskara je otkrila ko je "podiže" u tom turbulentnom periodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

- Ove godine, na moj rođendan želim da proslavim svoju zahvalnost mojim prijateljima koji me podižu iznova i iznova - rekla je ona u jednoj svojoj objavi na Instagramu od pre.

Za Vanity Fair glumica je navela kako ne vodi tipičan holivudski život i da je srećna zbog toga.

- Imam neke prijatelje koji su u industriji zabave, ali imam i mnogo prijatelja koji nisu. Mi nismo u tom svetu kada se družimo. Ne idemo na holivudske žurke, imamo večere i druženja kod kuće u dvorištu - navodi glumica.

Par se upoznao na snimanju "Crnog labuda" 2009. godine, a naredne godine su se verili i potvrdili informaciju da postaju roditelji. Glumica je 2011. godine dobila Oskara za najbolju glumicu. Šest godina nakon rođenja sina, Natali i njen suprug dobili su devojčicu i izgledali su kao skladan i srećan par. Pratili su jedno drugo na mnogim premijerama i festivalima, a uprkos tome što su delovali zaljubljeno i srećno usledio je šok kada su objavili kraj romanse početkom ove godine.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)