Zanimljivosti

SNIMALA INTIMNE SCENE SA BIKOVIĆEM, SADA LJUBI KOLEGU: Jovana čeka dete, a ovako je odgovarala na škakljiva pitanja

Glumica će se ostvariti kao majka.

17.07.2024 14:40

SNIMALA INTIMNE SCENE SA BIKOVIĆEM, SADA LJUBI KOLEGU: Jovana čeka dete, a ovako je odgovarala na škakljiva pitanja
ATAImages

Glumica Jovana Stojiljković i Goran Bogdan čekaju prvo dete. Oni su u višegodišnjoj vezi, a kada su se pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj bilo je i više nego jasno da očekuju prinovu. Glumici se trudnički stomak jasno video. Inače, Jovana je 11 godina mlađa od trenutnog partnera Gorana. Nisu im cvetale ruže već su u jednom periodu veze raskinuli, a nakon pauze odlučili su da se pomire. Shvatili su da ne mogu jedno bez drugog, pa su vezu obnovili 2021. godine.

Vezi su tada navodno presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu baš viđali, ali na kraju su se ipak ponovno spojili. Njihova ljubav rodila se 2019. godine, a javnost je za romansu saznala kad se Bogdan pojavio s velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Nakon toga smo ih mogli zajedno videti na raznim događanjima, ali o svom privatnom životu nikada nisu želeli mnogo da govore.

ST/Nikola Mutić

Jovana Stojiljković čeka dete

Tokom godina, Jovana je gradila karijeru i prihvatala uloge koje su joj kasnije donele samo popularnost. Prvenstveno, reč je o ulozi u seriji Južni vetar gde je Jovana glumila sa kolegom Milošem Bikovićem par. Iako među njima postoji isključivo prijateljstvo, mnogi su njihove poglede smatrali više od prijateljskih. Takođe, tokom serije su imali intimne scene koje su profesionalno urađene, a jednom prilikom je glumica govorila o njima. Ona je istakla da nije bilo zahtevno raditi sa glumcem.

- Nije bilo zahtevno. Divan je Miloš Biković i zadovoljstvo je raditi sa njim - istakla je glumica u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)