Zanimljivosti

MILOŠ BIKOVIĆ SA ŽENOM I DETETOM POBEGAO IZ SRBIJE! Hteli da se sakriju, ali uhvaćeni zajedno i evo šta rade (FOTO)

Glumac je otputovao s lepom pravnicom, a ovako izgleda njihova svakodnevica.

02.07.2024 12:58

MILOŠ BIKOVIĆ SA ŽENOM I DETETOM POBEGAO IZ SRBIJE! Hteli da se sakriju, ali uhvaćeni zajedno i evo šta rade (FOTO)
Foto Instagram/ivanamalic_

Supruga glumca Miloša Bikovića lepa pravnica Ivana Malić je njegova misteriozna saputnica, o kojoj se ne zna mnogo. Ona dolazi iz Crne Gore, odnosno iz Bara, i nedavno je na svet donela njihovo prvo dete. Porođaj je protekao u najboljem redu, a ona se porodila u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu. Oni su odličili da kriju njenu trudnoću sve dok stomak nije postao i više nego primetan, te je postalo očigledno da je pravnica trudna.

Ivana Malić i Miloš Biković, kako mediji saznaju, u vezi su od 2021. Prvi put su se pojavili u javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" i tada su ih paparaci opkolili. Malo ko zna da je Ivana u srodstvu sa bivšim učesnikom rijalitija Vladimirom Tomovićem, ali o tome nikada javno nije pričala.

Trenutno, ona sa partnerom i detetom provodi vreme u Moskvi. Odatle je objavila nekoliko fotografija i pokazala kako izgleda njena svakodnevica. Šetnja, kafa i sladoled za njih su zapravo pravo uživanje. Takođe, i Miloš je objavio fotografije iz šetnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Iako se Ivana relativno skoro porodila, ne možemo, a da ne primetimo da je već samo pet meseci nakon porođaja supruga glumca vratila devojačku liniju. Ona je uvek stilizovana i lepo izgleda jer vodi računa o tome šta jede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Da podsetimo, Ivana je 9. januara na svet donela dečaka, a otad se njen život promenio samo nabolje. Često objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pokazuje koliko uživa u majčinstvu.

Miloš i Ivana trenutno su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a svoju ljubav ljumorno čuvaju od očiju radoznale javnosti. Inače, nakon njenog porođaja progovorile su komšije i otkrile kakvi su zapravo kao par. Tada su za Blic rekli da su pristojni, te da je Ivana prirodna devojka, a Miloš još dete, koje se rado svima javi, kao i da je omiljen u kraju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)