Zanimljivosti

BIKOVIĆ ILI MARIĆ: Ko je bolji frajer? (FOTO)

Miloš Biković predah u snimanju napravio je odmorom na Baliju, dok Milan Marić uživa u bokokotorskom zalivu, a koji je glumac vas ostavio bez teksta?

07.08.2022 16:00

BIKOVIĆ ILI MARIĆ: Ko je bolji frajer? (FOTO)
instagram-bikovic

Glumac Miloš Biković vredno snima na teritoriji Srbije i Rusije, a obećao je sebi da će ove godine uhvatiti malo oduška i upravo ispunjava to obećanje. On je na odmoru na Baliju, a budući da ima podjednako ako ne i više fanova i u Rusiji kao i u Srbiji, on redovno objave piše pored maternjeg i na ruskom jeziku.

- Ponekad uhvatim odmor. Ove godine malo češće nego ranijih. Obećao sam sebi. Delimično sam ispunio obećanje. Evo tih delova - napisao je Biković uz fotografije sa Balija.

Miloš je na fotografiji zagledan u daljinu, a na sebi ima bledoroze pamučnu polo majicu, bele pantalone dužine 7/8 i bele patike, a nosi i naočare za sunce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Njegove pratiteljke su konstatovale da glumac izgleda kao da je tamo na snimanju novog filma, a ne na odmoru budući da fantastično izgleda. Milošu po svemu sudeći Bali veoma prija.

Fotografija je za nepun dan već dobila 53.000 sviđanja i pregršt komentara.

- Prelepo -

- Uživaj, zaslužio si -

- Ne zaboravi samo da nam se vratiš -

- Najlepši i najbolji i glumac -

- Koliko si lep, a predeo bajkovit, izgleda kao da snimaš film -

- Da li bi ti prijalo društvo? -

Biković je na Instagramu objavio i nekoliko fotografija u vidu “priča” gde je detaljno dočarao pratiocima plažu, izlaske i zalaske sunca, šta jede i kako odmara, čak je postavio priču na kojoj pita fanove da li im se više sviđa izlazak sunca ili pak zalazak. Mnogi su po takvim objavama stekli utisak da je poznatom glumcu pomalo dosadno i da izgleda nije na odmoru sa nekom lepoticom koja bi učinila da zaboravi i na vreme, a kamo li na objavljivanje fotografija na Instagramu. Možda se zato među komentarima našlo najviše onih ovog tipa:

- I meni je dosadno i usamljena sam, možda druženje? -

instagram-bikovic

Miloš Biković sa Balija

Milošu to nije bilo malo već je narodnog jutra objavio i izlazak sunca uz adekvatan opis.

- Rađanje dana se teško razlikuje od zalaska sunca. Na izgled su isti, ali po osećaju koji izazivaju dijametralno se razlikuju. Izlazak sunca ređe srećemo. Taj momenat meditativnog spokoja, molitvenog bdenja između podsvesti i svesti vrlo retko sebi priuštim. Zato su za mene ti momenti tako dragoceni -

Na fotografiji pak vidimo da je sto postavljen za dvoje, a mnoge su se dame zapitale sa kim to glumac uživa na Baliju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Predivan si -

- Nisam popričala sa pravim muškarcem toliko dugo … -

- Kakva divota, kakva romantika -

- Da li je ostalo još pravih muškaraca poput tebe? -

- Lepoto, ko ti pravi društvo? -

- Kakav luksuz, meni bi baš odgovaralo. Ovih dana kupujem kartu i stižem na Bali! -

Fotografija koja je objavljena pre 40 minuta dobila je već 9.000 sviđanja i u svakom 3. komentaru se Bikoviću nudi žensko društvo u slučaju da mu je dosadno na Baliju.

instagram-bikovic

Miloš Biković sa Balija

S druge strane, glumac Milan Marić objavio je fotografiju sa crnogorskog primorja, tačnije iz Boke Kotorske. 

Glumac je ovde usnimljen kratko, ali dovoljno. I njegov pogled je zalutao u daljinu, a uslikan je u trenutku kad uživa na obali u predahu kupanja.

- E, ovo je lep muškarac...baš ovako izgleda -

- Lep, a naš! -

- Svakim danom sve interesantniji -

- Lepotan -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Milanova fotografija je takođe za nepun dan dobila oko 22.000 sviđanja, a koji se vama glumac više sviđa, Biković na Baliju ili Marić u Boki?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)