Zanimljivosti

Biković POSTAO MARAŠ: BRAČNE PONUDE pljušte na sve strane, nebitno u kojoj je verziji! (VIDEO)

Popularan glumac je na Instagramu objavio snimak na kom se iz lika običnog momka iz komšiluka pretvara u Mraša iz "Južnog vetra", obožavateljke pomahnitale!

04.08.2022 13:00

Biković POSTAO MARAŠ: BRAČNE PONUDE pljušte na sve strane, nebitno u kojoj je verziji! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/AmiG Show

Glumac Miloš Biković u jeku najave za 3. sezonu serije Južni vetar”, naziva “Na garnici” na Instagramu je postavio snimak na kom se transformiše u lik Maraša iz serije.

- Priča o tome kako se pretvaram u Maraša. Transformacija - napisao je Biković.

“Južni vetar” je najgledaniji srpski film u poslednjih 20 godina sa skoro milion gledalaca širom sveta, a ko bi ga bolje predstavio nego najpopularniji glumac na prostorima Srbije i Rusije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković šeta pored belog kabrioleta iz koga sa zadnjeg sedišta uzima pištolj, za koji se u opisu nalazi da je zapravo to lažni rekvizit za potrebe snimanja. On je u zelenoj polo majici, sivom sportskom šortsu i patikama u trenutku kada iz automobila uzima pištolj, da bi se u sledećem kadru već transformisao u lik Maraša iz filma. 

Miloš kao Maraš je elegantno obučen ceo u crno. On ima košulju raskopčanu tako da se vidi lanac sa krstom, uske crne farmerice i raskopčani sako. Maraš nosi i naočare za sunce i puši, a najveća promena nije u načinu oblačenja već u njegom hodu i ponašanju. Glumac je istog trenutka ušao u lik glavnog glumca i transformacija je izvanredna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Na Miloševom profilu odmah je usledilo more komentara među kojima je bilo onih na ruskom, engleskom i srpskom. Ova objava od pre svega 2h već je naišla na blizu 43.000 sviđanja i oko 300 komentara.

- Gospodine Bikoviću, Vi ste sjajni sa transformacijom ili bez nje - napisla je zgodna dama na engleskom.

- Voleo bih da se ja mogu tako brzo transormisati ujutru kada se probudim - reagovao je fan na ruskom.

- Laganim pokretom ruke Miloš se pretvara u elegantnog Maraša -

- Diler testosterona -

- Najbolji si -

- Prelep si -

- Volim te - reagovale su obožavateljke mahom iz Rusije dok je svaka druga pitala da je oženi bilo kao Miloš ili kao Maraš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U kojoj verziji se vama više sviđa poznati glumac?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)