Telo

MITROVIĆEVA KUMA JE OPASNA CRNKA I U BRAKU JE SA FUDBALEROM: Svi dobro znaju kakve su Jovanine obline - GORI (FOTO)

Još uvek se druže.

28.07.2024 19:20

MITROVIĆEVA KUMA JE OPASNA CRNKA I U BRAKU JE SA FUDBALEROM: Svi dobro znaju kakve su Jovanine obline - GORI (FOTO)
Printscreen/Instagram/jovanagajic

Jovana Gajić je lepa supruga fudbalera Zorana Tošića Bambija i ujedno kuma popularnom srpskom paru. Reč je o fudbaleru i njegovoj supruzi Aleksandru i Kristini Mitrović, a kuma je bila prelepa Jovana. Za njihovu svadbu koja je bila pre nekoliko godina je plenila izgledom i za tu priliku nosila je zelenu haljinu sa izrezima na stomaku. Aleksandar i Kristina danas imaju troje dece i žive srećno, a venčali su se nakon nekoliko godina zabavljanja.

Od venčanja je prošlo tri godine, a Kristina i Jovana su i danas dobre drugarice. Trenutno, one zajedno odmaraju i čuvaju decu, a svakodnevica im se sastoji od uživanja na bazenu i slatkih obaveza. Nedavno, Jovana je podelila sliku sa kumom i napisala:

- Mi madrina, što na španskom znaci "Moja kuma".

Printscreen/Instagram/jovanagajic

Ovo je Jovana Gajić, kuma Aleksandra Mitrovića

Na zajedničkim fotografijama se ne zna koja bolje izgleda. Duboki dekoltei i vitke linije prikazuju koliko žene sportista vode računa o svom fizičkom izgledu. Kristina već uveliko važi za jednu od najzgodnijih supruga fudbalera, ali tu je i Jovana, koja takođe izgleda perfektno. Svaka njihova fotografija na mrežama bude primećena i to sa razlogom.

Pre samo tri godine, Kristina i Jovana su se družile i sa suprugom fudbalera Predraga Rajkovića, Anom, ali da li je još uvek tako, nije poznato. Takođe, u njihovom društvu je jednom prilikom bila i Zorana Mladenović supruga fudbalera Filipa Mladenovića, a tada su zajedno pratile Svetsko prvenstvo i navijale za svoje partnere. Navodno, Jovana je bila umešana u skandal koji je pogodio porodicu Rajković, a reč je o pričama o navodnoj aferi Ane sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)