Ispovesti

NA DAN VENČANJA SVE JE BILO IDILIČNO, A ONDA JE IZBIO HAOS: Mlada je besna pokupila svoje stvari dok je mladoženja u šoku gledao šta se dešava (FOTO)

Uoči odlaska pred oltar posvađali su se zato što je nevesta kategorički odbijala da načini promenu na sebi.

15.05.2023 20:01

NA DAN VENČANJA SVE JE BILO IDILIČNO, A ONDA JE IZBIO HAOS: Mlada je besna pokupila svoje stvari dok je mladoženja u šoku gledao šta se dešava (FOTO)
Shutterstock

Venčanje je najlepši događaj u životu budućeg bračnog para, međutim, ono što se dogodilo jednom paru u Britaniji izazvalo je nevericu na društvenoj mreži Redit. Kako je ispričao mladoženja, pripreme za venčanje odlično su prošle pa su on i njegova verenica bez stresa i s netrpljenjem očekivali veliki dan. 

shutterstock.com

Nevesta je kategorički odbila da se našminka za venčanje

Svađa zbog šminke

Konačno je osvanuo i dan njihovog venčanja a on nije ni slutio šta će se dogoditi.

- Moja verenica odabrala je predivnu venčanicu i bio sam nestrpljiv da je vidim. Provirio sam u sobu u kojoj se pripremala i zastao mi je dah od njene lepote dok se ogledala u ogledalu. Međutim, kad se okrenula video sam da nema ni trunke šminke na licu. Bio sam šokiran i zamolio sam je da se našminka ali je ona kategorički odbila - ispričao je on.

Kako je objasnio, očekivao je da će uložiti barem malo truda da izgleda najlepše moguće za njihov najvažniji dan, ali je ona tvrdila da je dovoljno prirodno lepa i da joj ne pada na pamet da šminka. 

- Pokušao sam da joj objasnim ali ona nije htela ni da čuje. Pobesnela je i rekla da sam površan, da je ona prirodno lepa i da želi da takva bude na slikama sa našeg venčanja. Na kraju sam zahtevao da se našminka ali to je bilo kao da sam sipao ulje na vatru. Besno mi je poručila da mogu da kupim lutku, našminkam je kad mi je toliko važno i oženim se s njom. Bio sam šokiran, nisam mogao da verujem koliko se nezrelo ponaša - ispričao je mladoženja.

Njegova nevesta toliko je bila ljuta da je pokupila svoje stvari i otišla kod roditelja ostavljući ga praktično pred oltarom. 

- Od tada ne želi da mi se javi na telefon, ne odgovara na poruke i ne želi da me vidi. Ona se inače vrlo retko šminka. Uvek je u prirodnom fazonu a mejk ap stavlja samo za neke velike događaje i posebne prilike. Zar naše venčanje nije bilo upravo takav događaj koji je trebalo da pamtimo ceo život - napisao je on.

Tanjug/AP

Besna nevesta nije htela da sasluša nikakve argumente već se pokupila i otišla

Od osude do podrške

Usledili su brojni različiti komentari od podrške nesrećnom mladiću do osude.
- Zlostavljači uvek pojačaju svoje zlostavljanje uoči venčanja. Nadam se da te devojka nikad više neće pogledati kad si tako površan-

- Da li si se i ti našminkao za venčanje kad ti je već toliko stalo samo do fizičkog izgleda svoje verenice?-
- Ne znam šta si očekivao. Valjda je ona tebi lepa i sa i bez šminke - bili su samo neki od komentara na njegov post.

Međutim, bilo je i onih koji su ga podržali.
- Ako nije bila spremna tako malo da uloži u vaš brak možda je i bolje što si ostao bez nje-

- Ja sam mislio da svaka žena želi da bude lepa na svom venčanju. Valjda je normalno da se devojka našminka pa makar diskretno za sopstveno venčanje - bili su komentari podške.

Jedna dama iskoristila je priliku da iznese svoje mišljenje jer je, kako je rekla, bila sa sličnim muškarcem u vezi.

- Izlazila sam sa tipom koji je bio opsednut time kako nosim šminku i svaki put bi to komentarisao. Jednom prilikom išli smo na svečanu večeru i on je predložio da stanemo u neki salon da me došminkaju jer po njegovom mišljenju nisam imala dovoljno. Posle je smatrao da treba da smršam pet kilograma, imao je zamerke na moju odeću... Da li treba da kažem da sam ga vrlo brzo ostavila - podelila je svoje iskustvo ova žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)