Brak i veze

OD 17. GODINE JE U INVALIDSKIM KOLICIMA, ALI SE NA DAN VENČANJA POJAVILA PRED OLTAROM I SVI SU ZARIDALI! Mladoženja se slomio od šoka, brisao je suze i gledao svoju nevestu! (FOTO/VIDEO)

Čelsi Hil je sa samo 17 godina doživela tešku saobraćajnu nesreću usled koje je ostala paralizovana od struka nadole, ali je rešila da na dan svog venčanja i sebi i svojim voljenima pokaže pravo čudo.

25.04.2023 14:03

OD 17. GODINE JE U INVALIDSKIM KOLICIMA, ALI SE NA DAN VENČANJA POJAVILA PRED OLTAROM I SVI SU ZARIDALI! Mladoženja se slomio od šoka, brisao je suze i gledao svoju nevestu! (FOTO/VIDEO)
Instagram-chelsiehill

Čelsi Hil je profesionalna plesačica, kreatorka sadržaja na društvenim mrežama i osnivačica i izvršna direktorka Rollettesa, plesnog tima u invalidskim kolicima sa sedištem u Los Anđelesu, koji je posvećen obrazovanju, zastupanju osoba s invaliditetom i osnaživanju žena. Ona je oduvek maštala da postane plesačica, ali se u jednom trenutku činilo da svoj san nikada neće ostvariti. Kada je imala 17 godina automobilom ju je udario pijani vozač usled čega je ostala paralizovana od struka nadole. Posle niza operacija lekar joj je saopštio stravične prognoze - da više nikada u životu neće moći da hoda.

- Doktor mi je rekao: "Nećeš moći više da hodaš", a moj prvi odgovor je bio: "Zaboravi hodanje, samo želim da plešem!" Od prvog dana moj san je bio da budem profesionalna plesačica, zbog čega sam se 2014. godine preselila u svetsku prestonicu plesa, Los Anđeles, i počela da pohađam časove bodi-densa u vrhunskim plesnim studijima. U početku nije bilo lako da budem jedina osoba u invalidskim kolicima u prostoriji punoj sposobnih plesača. Međutim, moja ljubav i strast prema plesu nadjačale su sve što bi mi iko ikada mogao reći i svima sam želela da dokažem da je ples ples, bilo da hodaš ili si u kolicima - napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

Iako je život prema njoj bio okrutan, Čelsi nije odustala. Ipak, posle nesreće se nije nadala da će ikada sresti ljubav svog života, ali i to se dogodilo. Zato je odlučila da na dan njihovog venčanja uradi nešto neverovatno. Smatrala je da je dovoljno što je preživela stravičnu saobraćajnu nesreću, posle koje je naučila da pleše i u invalidskim kolicima, a potom joj je život podario i njega.

Čelsi je tako na dan svog venčanja blistala u venčanici sirena kroja koju je krasio veliki šllep od tila i beli dugi veo, a ona je rešila da svog izabranika iznenadi i još jednim gestom. Iako su prognoze glasile da ona od 17. godine više nikada neće ustati iz invalidskih kolica, ona je pomoću hodalice strpljivo, mesecima pre zakazanog datuma venčanja učila da hoda. Postepeno i uz očevu pomoć, koji ju je i sproveo do oltara, ona je s hodalicom, koja je za tu priliku takođe bila ukrašena, došetala do svog mladoženje. On, s druge strane, nije mogao da zadrži emocije, u jednom trenutku se potpuno slomio i počeo da plače. 

Brisao je suze sve dok mu se njegova hrabra mlada nije približila, a što su pratile ovacije, ali i jecaji i ostalih prisutnih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

 

- Meseci treninga su bili potrebni za ovaj trenutak i ne bih to menjala ni za šta na svetu. Biću iskrena, nije se radilo o hodanju, radilo se o stajanju srcem uz srce, o zagrljaju celog tela, izgradnji izdržljivosti za ovo, a takođe i o meni kao devojčici koja je odrastala zamišljajući trenutak svog venčanja. Za sve koji imaju sličnih problema kao i ja, želim da znaju: Šta god da vam se desi u životu, imaćete prelepo venčanje u svakom slučaju! Ono što venčanje i čini lepim jeste ljubav između dvoje ljudi i slavljenje njihove ljubavi. Želim da proživljavam ovaj dan iznova i iznova - napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

 

Posle medenog meseca usledilo je najlepše iznenađenje ikada - Čelsi je ostala u drugom stanju. Srećni par je na žurki koju su organizovali, otkrio da im stiže jedna devojčica. Čelsin suprug je očigledno bio oduševljen saznanjem, a ovih dana oni već uživaju i u prvim mesecima života svoje mezimice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)