Ispovesti

BIO JE SREĆAN I ZALJUBLJEN U SVOJU ŽENU: A onda je iz prošlosti izronila mračna porodična tajna, sve je dokazano jednim dokumentom (FOTO)

Oženio se po drugi put ne sluteći da će otkriti šokantne podatke koji će sve promeniti.

19.05.2023 20:02

BIO JE SREĆAN I ZALJUBLJEN U SVOJU ŽENU: A onda je iz prošlosti izronila mračna porodična tajna, sve je dokazano jednim dokumentom (FOTO)
shutterstock.com

Muškarac, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anonima, podelio je na društvenoj mreži Redit svoju ispovest koja je uzburkala internet. Kako je ispričao, posle prvog braka, u kome je dobio troje dece, nije verovao u ljubav sve dok nije sreo svoju srednjoškolsku simpatiju.

Zaljubili su se i ubrzo venčali , a on nije mogao da veruje da je ponovo srećan posle gorkog iskustva koje je imao.

shutterstock.com

Oženio je simpatiju iz srenje škole ne sluteći koliko će im se život okrenuti naglavačke

DNK test

Jednog dana njegova supruga ga je zamolila da kupi kućni DNK test jer je želela da sazna nešto više o svojim evropskim korenima. Ni on, ni ona nisu ni slutili da će im taj papir promeniti život i okrenuti ga naglavačke.

- Supruga i ja smo iz malog mesta. Zajedno smo išli u srednju školu i tad je bila moja simpatija, ali nas je život razdvojio sve dok se igrom sudbnine nismo ponovo sreli i zaljubili. Obe naše porodice su dobro poznate u tom kraju i generacijama smo živeli u našem malom gradu - počeo je svoju ispovest ovaj muškarac.

Njihov idiličan život potpuno se pormenio kad su dobili rezultate DNK testa.
- Test je pokazao da smo u bliskom krvnom srodstvu. Nismo mogli to da prihvatimo pa smo nagovorili njenu sestru da se testira i ispostavilo se da su naše porodične veze mnogo bliže nego što smo mogli da pretpostavimo. Svi smo bili povezani krvlju moja supruga i ja, moja majka i njena, moj stric i moja deca sa njenom porodicom - dodao je on.

Nakon prvobitnog šoka odlučili su da raspetljaju to zamršeno klupko porodičnih odnosa i saznaju kako je moguće da su u tako bliskom krvnom srdostvu a da to nisu znali. To ih je dovelo do otkrivanja mračne porodične tajne za koju nisu ni znali da postoji.

- Ispostavilo se da je moj deda ujedno i deda mojoj supruzi, odnosno da su naše majke sestre po ocu. On je varao svoju zakonitu ženu, imao je više vanbračne dece samo što se to krilo i malo je ko znao za tu porodičnu tajnu o kojoj se nikad nije pričalo ni u mojoj ni u porodici moje žene - ispričao je on.

Pixabay.com

Uprkos svim porodičnim komplikacijama par je odlučio da ostane u braku

Mračna tajna 

Da stvar bude još gora njihove majke su slutile da postoji tajna, ali su smatrale da su priče o očevim aferama samo tračevi.

- Naše majke znale da postoji mogućnost da imaju zajedničkog oca ali nam ništa nisu rekle. Smatrale su da su to samo tračevi na koje ne treba obraćati pažnju. Kako je moj deda odavno bio mrtav, nije bilo moguće da iz prve ruke saznamo šta se dogodilo, ali DNK testovi su bili neoborivi dokaz. Mračna porodična tajna isplivala je na površinu i sve šokirala, najviše moju ženu i mene - iskren je bio on.

Međutim, uprkos svim porodičnim komplikacija oni su odlučili da ostanu zajedno i nastave da žive u braku ne želeći da plaćaju greške koje je napravio njihov deda. Dogovor u porodici je da se o tome ne priča jer ovakav skandal nikome nije trebao.

Usledili su brojni, različiti komentari na njegov post.
- Ako ne planirate da imate decu nema razloga da ne ostane zajedno posebno što ste tako srećni -

- Da sam na tvom mestu ja bih se odmah razveo. Bilo bi mi čudno da budem u braku i intiman sa ženom koja mi je tako bliska rođaka -

- Vi niste ništa krivi, deda je taj koji je grešio, a vi niste dužni da plaćate njegove greške -
- Samo ukoliko odlučite da imate dete to bi moglo dodatno da zakomplikuje situaciju, ovako ne vidim razlog zašto biste rasturali brak i uništili ljubav - bili su samo neki od komenatara na njegov post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)