Ispovesti

DEČKO ME VIŠE NE UZBUĐUJE PA SAM POČELA AFERU SA ŠEFOM: Nakon par meseci usledio je šokantan obrt, nije ni sulutila šta će njeni muškarci uraditi!

Strast koja joj je nedostajala u vezi pokušala je da nadoknadi avanturom koja joj se umalo nije obila o glavu.

01.01.2023 21:30

DEČKO ME VIŠE NE UZBUĐUJE PA SAM POČELA AFERU SA ŠEFOM: Nakon par meseci usledio je šokantan obrt, nije ni sulutila šta će njeni muškarci uraditi!
shutterstock.com

Prevara je jedan od najčešćih razloga zašto dolazi do raskida veze ili kraha braka. Međutim, intimna ispovest jedne Britanke iznenadila je čak i terapeutkinju za ljubavne probleme koja je čula i videla sve i svašta. Naime, ona je priznala da nije mogla da odoli zgodnom šefu s kojim je varala svog dečka i sad se našla u ozbiljnom problemu.

shutterstock.com

Kad strast nestane partneri su više prijatelji nego ljubavnici

Kad nestane strast

Kako je ispričala ova Britanka, koja je iz razumljivih razloga insistirala na anonimnosti, u vezi je već četiri godine a ona i njen dečko žive zajedno.

- Nije to najuzbudljivija veza koju sam imala u životu ali nije ni loša. Lepo se slažemo, planirali smo venčanje i decu ali sam ja shvatila da me moj dečko više ne uzbuđuje. Dosadio mi je naš seksualni život i nekad mi se čini da smo više prijatelji nego ljubavnici – započela je svoju ispovest ova devojka.

Nekako u to vreme započela je potragu za novim poslom i već na prvom razgovoru za oko joj je zapao budući zgodni šef.

- Mislim da sam se zaljubila na prvi pogled. On je u srednjim četrdesetim godinama, izuzetno je zgodan i odmah su počele da sevaju varnice među nama. Imao je sve ono što moj dečko nema i samo zbog njega sam i prihvatila taj posao – iskrena je bila ona.  

Već posle nekoliko nedelja njen novi šef joj je jasno stavio do znanja da mu se sviđa.

- Jedne večeri ostali smo duže na poslu ali je bio vrlo korektan. Nakon što sam se vratila kući poslao mi je sms poruku. Ubrzo se naš razgovoru o poslu pretvorio u seksualno dopisivanje koje me je uzbudilo – rekla je ona.

shutterstock.com

Sa zgodnim šefom imala je strast ali on nije želeo ništa više od seksa

Osećaj krivice

Već narednih dana imali su seks.

- Osećala sam se krivom što sam prevarila svog dečka ali bilo je tako uzbudljivo. Ubrzo smo šef i ja počeli redovno da se sastajemo kako bismo imali intimne odnose. Imali smo seks u njegovom stanu, u zabačenoj uličici čak i na kancelarijskom stolu u njegovoj kancelariji. Jasno mi je stavio do znanja da ne želi da ima ništa više od seksa sa mnom i ja sam to, doduše nevoljno, prihvatila – ispričala je ona.

Ubrzo su svi u njenoj kancelariji shvatili šta se dešava i počela su ogovaranja.

- Uplašila sam se da bih mogla da uništim svoju vezu ali i karijeru. Plašim se da me moj šef samo iskorišćava i da će mi slomiti srce. Razmišljala sam da okončam tu aferu ali se plašim da će mi to uništiti karijeru. Uz to, ne bih volela da povredim svog momka jer to nije zaslužio. Ne znam šta da radim – iskrena je bila ona.

shutterstock.com

Nakon razgovora sa dečkom oboje su se složili da je najbolje da raskinu i ostanu samo prijatelji

Savet terapeutkinje

Nakon što je saslušala njene probleme ljubavna terapeutkinja je imala jasan stav.

- Pre svega treba što pre iskreno da porazgovaraš sa tvojim partnerom. Recite mu šta osećate i pokušajte da rešite seksualne probleme koje imate. Ako ne uspete onda ti jedino preostaje da okončaš vezu, da ti i on pružite sebi šansu da upoznate partnera koji vam više odgovara – posavetovala je teraputkinja.

Kada je u pitanju avantura sa šefom, savet je bio da tu vezu odmah okonča.

Nakon mesec dana ponovo joj se javila dotična devojka koja je uspela da raščisti probleme u koje se upetljala.

- Razgovarala sam sa svojim dečkom i oboje smo došli do zaključka da se strast ugasila i da je najbolje za oboje da raskinemo. Sada smo samo prijatelji i mnogo se bolje osećam. Nakon što sam okončala aferu sa šefom on mi je priznao da se zaljubio u mene, ali je i dalje ostao pri svom stavu da ne želi vezu sa mnom. Bila sam jaka i rekla sam mu da ne pristajem na vezu bez obaveza i samo radi seksualnog zadovoljstva. Nije mu bilo pravo ali je prihvatio moj stav. Sad sam sama i osećam se bolje nego ikad. Prija mi samoća i ne žurim u novu vezu jer želim da u potpunosti budem sigurna šta želim u životu – završila je svoju ispovest ova Britanka.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)