Ispovesti

DEČKO ME JE PREVARIO, A OVU OSVETU ĆE ZAUVEK PAMTITI: Devojka otkrila šta je priredila bivšem vereniku nakon raskida

Neki tvrde da je genijalna.

12.03.2024 20:01

DEČKO ME JE PREVARIO, A OVU OSVETU ĆE ZAUVEK PAMTITI: Devojka otkrila šta je priredila bivšem vereniku nakon raskida
@glitteremcee tiktok

Nakon raskida i razvoda jedna strana je uvek razočarana i često nepravedno ostavljena, najčešće u analizi šta je pogrešila i kako da popravi stvar. Ipak,  za razočarenje i sve negativne emocije koje prate tu osobu potrebno je vreme da zalečimo rane. Ljutnja i bes su takođe prisutni, a mnogi razmišljaju kako da se osvete svom partneru koji ih je razočarao na neki način.

Jedna devojka je nakon izdaje svog bivšeg verenika, za koju je saznala, odlučila da mu se osveti ali na "kreativan" način.

shutterstock.com

raskidi često prolaze konfliktno a jedna strana uvek razmišlja o osveti

Džejmi je jedna od onih koji odlučuju da se ne koriste ilegalni načini kako bi svom bivšem partneru dali do znanja da vas je povredio, već se potrudila da bude drugačija i inovativna te da mu priredi šou kakav zaslužuje. Tiktokerka je snimila sebe kako iznosi prljave detalje u snimku na svom TikTok nlogu.

Otkrila je kako se setila prevare svog dečka i kako nije želela da nastrada zbog neke radnje koja je protivzakonita i zbog koje bi zažalila pa je svojim pratiocima otkrila čega se dosetila.

- Setila sam se vremena kada me je verenik prevario i kako nisam htela da upadnem u nevolju radeći nešto protivzakonito. Umesto toga sam sakrila smrznutu ribu po njegovoj kući dok sam se iseljavala- otkrila je ona u svojoj ispovesti.

Osim toga savetovala je žene koje su u sličnom problemu da nauče nešto iz njene priče.

- Vodite beleške dame- dodala je ona.

Iako se smrznuta riba u početku ne oseća, tiktokerka je otkrila da kad prođe izvesno vreme, miris može da počne da zaudara u različitim delovima stana i stalno će se pojačavati. Iako je verovatno bilo i onih koji su na ovo gledali zgroženo, većina je pozdravila njenu "kreativnu" osvetu podelivši i svoje trikove kako su svog bivšeg/bivšu naučili "lekciji".

 

- Uradila sam isto. Sardine u svim rupama u zidovima koje je napravio.

- Slušaj me. Smrznuti paketi kobasica u ventilacijskim otvorima.

- Smrznute kozice niz zadnji deo radijatora

- Ti si genije- bili su neki od komentara.

Inače, na TikTok platformi ljudi često dele neobične situacije u kojima su se našli kao i neprijatna iskustva, ali zanimljive stvari poput ovih za koje su mnogi složni da mogu biti od velike koristi drugima. U odeljku za komentare diskusiji su se priključile uglavnom žene priznavši da ih je ovo nasmejalo i da u takvim situacijama kada znate da vi niste krivi i da se neko o vas "ogrešio" slobodno su dozvoljene ovakve male "pakosti".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)