Brak i veze

"POSTALA SAM MAMA SA 15 GODINA, REKLI SU MI DA DAM BEBU NA USVAJANJE" : Usledili su spontani pobačaji i godine strepnje (VIDEO)

Endži je demantovala sve koji su je osuđivali što se tako mlada ostvarila kao majka.

11.03.2024 21:00

"POSTALA SAM MAMA SA 15 GODINA, REKLI SU MI DA DAM BEBU NA USVAJANJE" : Usledili su spontani pobačaji i godine strepnje  (VIDEO)
youtube-printscreen-Angie&The Family

Endži (21) je prvi put postala majka sa samo 15 godina, sada ima 21 godinu i očekuje svoje četvrto dete. Ova mlada mama i njen suprug Džordon suočili su se sa osuđujućim kritikama, još kada je Endži prvi put ostala trudna, ali su odlučili ih to ne poremeti. Naime, sa svega 15 godina ona je rodila devojčicu. 

Drugo dete, sina Hadsona, dobili su kada je Endži imala 17 godina. Međutim, posle toga ona je prošla kroz pet spontanih pobačaja, pre nego što je srećni par dobio treće dete, sina Finleja, prošle su godine. Kada je saznla da čeka četvrtu bebu poželela je da bude devojčica, kako bi njena ćerka imala sestru, a želja joj je uslišena, budući da par zaista čeka još jednu ćerku.

- Dok čekam svoje četvrto dete, za koje, bar za sada mislim da će biti poslednje, razmišljam kako bih ja reagovala da mi neka devojčica kaže da je dobila dete sa 15 godina. Verovatno bih i ja regovala slično, zato mogu da razumem ljude koji to osuđuju. Međutim, u našem slučaju to je bio srećni sklad okolnosti. Sa 22 godine već ćemo imati četvoro dece, a svi su me savetovali da dam prvo na usvajanje - objasnila je ona na Jutjubu, a o tome je pisao i San.

Endži je se sa suprugom Džordonom upoznala na njegovom rođendanskom slavlju, a samo nekoliko meseci kasnije saznali su da će postati roditelji. Iako su se suočili sa mnogim izazovima, njihova porodica deluje srećnije nego ikad.

Endži je otkrila da su je mnogi hejteri savetovali da svoje prvo dete da na usvajanje, dok su je drugi nazivali "jadnom" i "sramotom". Međutim, uprkos svim poteškoćama, ona je pokazala da su svi oni pogrešili, budući da su ona i Džordon u savršeno srećnom braku i imaju porodicu o kojoj mnogi maštaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)