Brak i veze

NIJE ZNAO KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Posle svega što je uradio za porodicu supruga i deca su želela da mu zahvale na ovaj način! (VIDEO)

Kako biste vi reagovali da vam se ovako nešto dogodi?

20.02.2024 13:30

NIJE ZNAO KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Posle svega što je uradio za porodicu supruga i deca su želela da mu zahvale na ovaj način! (VIDEO)
Tiktok/anxietycouple

Kad ste poslednji put dobili neki poklon? A kada ste bili vi ti koji su nekoga iznenadili darivanjem? Poklanjanje je oduvek gest kojim pokazujemo zahvalnost i privrženost nekome, posebno prema ljudima koji su nam naročito dragi. Iako su sitnice te koje mnogo znače, mnogi od nas neće odbiti ni veliki poklon, posebno nešto o čemu smo oduvek maštali.

shutterstock.com

Poklonima se svi radujemo

To je dokazao i jedan suprug koji je, kako je navela njegova žena, i te kako zaslužio iznenađenje koji su ona i deca odlučili da mu prirede i nešto što je bilo njegov dugogodišnji san.

Kreativna supruga je odlučila da mu stavi povez na oči dok su bili u garaži i da mu na prigodan način najavi poklon. Zbunjeni čovek je skinuo povez i gledao okolo, ne shvatajući zbog čega se nalaze u garaži

- Okej, pre nego ti pokažem iznenađenje, želim da ti kažem da sam izuzetno zahvalna za sve što si uradio za našu porodicu. Znam da si prodao oba svoja automobila koja izuzetno voliš da bi nam kupio ovu kuću i neizmerno sam ti zahvalna na tome. Zato, ovo je od mene i dečaka ... Okej? - saopštila mu je ona, podigavši vrata od garaže gde je u dvorištu stajao novi "ford mustang". 

Iznenađeni čovek je gledao u neverici u automobil i zapitkivao suprugu da li se šali. U jednom trenuktu, kad ga je prošao prvi šok, shvatio je da je njegova supruga ozbiljna pošto mu je uručila ključeve od kola. Radostan i unezveren od sreće, počeo je da skače, zagrlivši ženu, a onda je poput malog deteta otrčao do novih kola, želeći da se uveri da ne sanja.

Gest supruge ga je dirnuo i sve vreme se držao za glavu, pokušavajući da ne zaplače. Snimak je privukao veliku pažnju, a mnogi koji su ga pogledali ostavili su komentar.

 

 

- Gde mogu u Keniji da nađem suprugu poput nje?

- Mogu da zamislim šta je bilo kasnije uveče...

- Da prodam odeću i telefon, ne bih dobio ni poljubac!

- Nadam se da moja buduća supruga gleda ovo.

- Brate, ni žvakaću gumu nisam dobio.. - bili su neki od komentara.

"Anksiozan par", kako se ovaj par na predstavlja na mreži TikTok, prati čak 13,7 miliona ljudi. Svojim izuzetnim glumačkim veštinama oni zasmejavaju pratioce sadržajima iz svakodnevnog života, a pored toga prave i skrivene kamere jedno drugom, što nailazi na izuzetno pozitivne reakcije ljudi.

Par ima dvoje dece, a njihovi snimci su izuzetno gledani i komentarisani. Svojom prirodnošću i opuštenošću su osvojili veliki broj ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)