Brak i veze

UŠLA JE U KOLA SVOG DEČKA, A ONDA MU PRIREDILA ŠOKANTNO IZNENAĐENJE: Mladić nije ni slutio šta mu se sprema (VIDEO)

Da li ste nekad bili u ovakvoj situaciji?

18.02.2024 13:01

UŠLA JE U KOLA SVOG DEČKA, A ONDA MU PRIREDILA ŠOKANTNO IZNENAĐENJE: Mladić nije ni slutio šta mu se sprema (VIDEO)
Instagram-alisharajput_22

Pojedini muškarci prosto nisu romantični. Neki su pokušali da budu, ali su shvatili da im to prosto ne ide od ruke. Drugi damama otvoreno kažu ili pokažu da romantika nije deo njih. Na ženama je ili da prihvate da imaju partnera koji nije romantičan ili da budu dovoljno romantične, kako za sebe, tako i za njega.

Jedna dama je upravo to dočarala na video-snimku koji je postao veoma rado gledan na društvenim mrežama. Naime, budući da je nedavno bio Dan zaljubljenih, a da je znala da njen dragi neće biti nimalo maštovit, originalan, niti romantičan povodom ovog praznika, ona je rešila da preuzme stvar u svoje ruke.

Vodila se parolom “bolje da ona samu sebe iznenadi prijatno, nego da je momak iznenadi neprijatno”. Tako je baš kao u pesmi Majli Sajrus sama sebi kupila buket crvenih ruža i zlatni prsten. Međutim, najverovatnije joj je trebalo da njeni pratioci na društvenim mrežama vide kako je njen partner nju iznenadio. Možda joj je trebalo da to dobije od njega, umesto da jednostavno samo sama sebi kupi i uživa u poklonu.

Devojka tako ulazi u atomobil i bukvalno gura u ruke zbunjenog momka buket cveća i prsten. Latice od ruža potom razbacuje po celom automobilu i ugurava ih u deo iznad sedišta vozača. Dečko je vidno zbunjen posmatrajaći svoju devojku kako to čini. Ona potom oduševljeno ulazi, navodno iznenađeno, u automobil i preuzima cveće i prsten, dok otvara deo iznad sedišta, a crvene latice padaju po njima.

- Kada imaš neromantičnog dečka - stoji u opisu snimka.

Video je samo na Instagramu dobio blizu 2 miliona sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ovako izgleda kada imate bogatog neromantičnog dečka, inače bi ga ostavila.

- Nazirem njen iskren bol iza svega toga.

- Savet zlata vredan!

- Zamisli sto puta mu ovo prirediš, a on ne ukapira šta da radi!

- Ovo je savršen primer kako da usrećite samu sebe. Ne treba nikad da očekujete sreću od drugih, ona treba da je u vama, bravo devojko!

- Kada želiš da ostaneš u vezi koja te ne usrećuje, onda ti jednostavno usrećiš samu sebe!

- Verovatno joj je potreban ovaj dečko, čim ga pored svega toga želi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)