Brak i veze

PLAĆA SUPRUZI 250.000 EVRA GODIŠNJE: Kada čujete objašnjenje ovog supruga, nećete moći da zadržite emocije (FOTO+VIDEO)

Jadan Jada smatra da je posao svakog muškarca da izdržava svoju lepšu polovinu.

23.01.2024 21:02

PLAĆA SUPRUZI 250.000 EVRA GODIŠNJE: Kada čujete objašnjenje ovog supruga, nećete moći da zadržite emocije (FOTO+VIDEO)
tiktok-yadaawakening

Muškarci širom sveta koji imaju probleme u braku, inspiraciju mogu pronaći u čoveku koji na Tik-toku ima 96.000 pratilaca, a njegovo ime je Jadan Jada. On je nedavno otkrio da svojoj supruzi plaća blizu 250.000 evra godišnje kako bi se ona posvetila samo sebi. Jadan putem svog Tik-tok kanala često deli savete o tome kako muškarci treba da se ponašaju prema svojim ženama.

Jadan je tako otkrio svoj pristup braku, naglašavajući da je njegov “posao” da izdržava suprugu od glave do pete. On ne samo da plaća impresivnu sumu od blizu 250.000 evra godišnje na njen račun, već joj obezbeđuje i sobaricu, kuvara i ličnog stilistu. Ovaj novac ide na račun koji je dostupan samo njegovoj ženi, ali u isto vreme ona ima pristup svim njegovim bankovnim računima.

- Moj posao je da obezbedim svoju ženu od dna njenih stopala do vrha njene glave i da je podržavam, jer je ona dar od Boga. Njen novac koji joj uplaćujem je samo njen novac. S druge strane, njeno ime je jedino uz moje koje ima pristup svim mojim bankovnim računima. Ona ima sobaricu, kuvaricu i ličnog stilistu, tako da nema potrebe da se brine oko kuće. Ne mora prstom da mrdne celog života i poštovaću to. S druge strane, ukoliko joj je dosadno ili ukoliko želi dodatni novac da zaradi uvek može da počne da se bavi kojim god poslom želi, neću je nikada sputavati - istakao je on, dok je o tome pisao i San.

On veruje da bi posao muškaraca trebalo da bude podrška ženama i podstiče svoje muške gledaoce da poboljšaju odnos prema suprugama. Uprkos neverovatnom uspehu njegovog videa, gde je za samo tri dana prikupio 2,3 miliona pregleda, nisu svi korisnici Tik-toka podržali Jadanovu filozofiju. Neki su komentarisali da ne prihvataju ideju da se novac deli na ovaj način, dok su drugi izrazili svoje divljenje, ali napominju da ne može svaka veza finansijski da priušti ovakav pristup.

tiktok-yadaawakening

Supruga ovog muškarca ne mora ni o čemu da brine

Jadan završava svoj video porukom muškarcima: "Podignite svoju igru braćo, budite jaki!" Njegov pristup braku izazvao je razne reakcije, a mnogi korisnici su izrazili radoznalost i divljenje prema ovom nekonvencionalnom pristupu ljubavi i braku.

- Traži li on drugu ženu, jer ja sam spremna na to!

- Gde mogu naći ovakvog muža?

- Bravo, kralju!

- Tvoja žena je prava srećnica.

- Ne prihvatam ovu ideju: "Njen novac je njen novac, dok je i moj novac njen novac".

- Sviđa mi se ideja, ali ne može svaka veza ovo finansijski priuštiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)