Brak i veze

"PRAVA LJUBAV JE ZA SIROMAŠNE I RUŽNE, LEPOTICE MOGU DA VOLE BILO KOGA DOK SE VOZE NJEGOVIM AVIONOM": Zbog stava bogate domaćice gore mreže! (VIDEO)

Izi Anaja svog supruga opisuje kao "šećernog taticu" koji ispunjava sve njene snove, iako priznaje da takav način života nije za svaku ženu.

16.01.2024 21:00

"PRAVA LJUBAV JE ZA SIROMAŠNE I RUŽNE, LEPOTICE MOGU DA VOLE BILO KOGA DOK SE VOZE NJEGOVIM AVIONOM": Zbog stava bogate domaćice gore mreže! (VIDEO)
Instagram-theaveragerichhousewife

Izi Anaja (44) sebe opisuje kao “generalnog direktora svoje porodice”, a ovu mamu dvoje sinova na TikToku prati 115.000 ljudi, dok je na Instagramu prati dodatnih 30.000 ljudi. Ona je dospela u žižu javnosti posle izjave da je prava ljubav bajka. Tačnije, romansu je opisala kao nešto što je navodno rezervisano “samo za siromašne i ružne”. 

- Nisam obična domaćica, ali smatram da je prava ljubav rezervisana za one siromašne i ružne. S druge strane, lepe devojke mogu naučiti da vole koga god, sve dok se voze u njegovom privatnom avionu - istakla je ova bogata domaćica, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ova žena je to iskusila i na sopstvenoj koži. 

- Volela sam jednog muškarca, ali me je to brzo naučilo da je ljubav za siromašne i manje privlačne. Mi, lepe devojke, imamo opcije i iskoristimo ih! Možete da naučite da volite bilo koga u privatnom avionu visoko na nebu, to vam obećavam - istakla je Izi uz uz fotografiju na kojoj sedi u privatnom avionu noseći Šanel kapu, dizajnerske naočare i gomilu nakita, dok joj je u krilu ležala čivava.

 

 

Njen sadašnji muž je uspešni biznismen koji joj je kupio sopstveni privatni avion, kuću u centru Njujorka, kao i nekretnine širom Amerike. S druge strane ona mu je rodila dva sina, o kojima se većinom sama brine, budući da je njen suprug prezauzet poslom.

Izi takođe samouvereno tvrdi da većina žena jednostavno nije stvorena za određeni luksuzan životni stil, koji ona vodi. Ona upozorava da glamurozan način života može biti usamljen, ako niste dorasli tome.

- Budite spremne da same podižete decu, jer vaš suprug ne dolazi kući u pet sati. Moraćete biti visoko nezavisni i visoko kompetentni da biste uspeli u ovom načinu života - istakla je Anaja.

 

 

Ona je nedavno svog supruga počela da naziva “šećernim taticom” i pozivala je žene u dvadesetim godinama da pronađu muškarca koji će im bar "platiti stanarinu". Ipak, priznala je da bi sve mlade žene trebalo najviše da ulažu u sebe i da se potrude da same sebi postanu “šećerni tata” u slučaju da se pravi “šećerni tatica” nikad ne pojavi. 

- Pravi doživljaj je da budete sopstveni “šećerni tata” i da imate nešto svoje. Hajde da se uverimo da sledeća generacija žena neće pogrešiti, jer imaju opcije i prilike koje nisu imale žene prethodnih generacija. Ljubav može da sačeka. Pre toga imamo planine da pomerimo i carstva da izgradimo - poručila je Izi svojim pratiteljkama. 

Ova bogata domaćica je čak pokrenula rijaliti emisiju na svom Jutjub kanalu, prikladno nazvanu "Prosečna bogata domaćica”, koja je ubrzo stekla veliku popularnost.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)