Brak i veze

BROJI SITNO DO POROĐAJA I IMA NEVEROVATNE PROHTEVE: Zbog kavijara je preletela 13.000 km kako bi uživala u omiljenom obroku! (VIDEO)

Linda Andrade je domaćica iz Dubaija udata za milionera koja smišlja šta će tražiti od muža nakon rođenja deteta.

11.01.2024 17:00

BROJI SITNO DO POROĐAJA I IMA NEVEROVATNE PROHTEVE: Zbog kavijara je preletela 13.000 km kako bi uživala u omiljenom obroku! (VIDEO)
Tiktok-lionlindaa

Linda Andrade (23) udata je za milionera i živi život bogate domaćice u Dubaiju. Iako mnoge devojke maštaju da se udaju za bogataša, ona ističe da postoje brojne loše strane takvog braka. Kako je objasnila, biti žena milionera  zahteva da uvek mora da izgleda dobro, ali i da ima spreman kofer za slučaj da mora iznenada da otputuje sa suprugom i nigde ne može da se vozi i da ide sama. 

Linda ima blizu milion pratilaca na Tik-toku gde redovno postavlja snimke svog luksuznog života. Ona je rođena u Jordanu ali je odrasla u SAD u skromnoj porodici. Šest članova njene porodice delilo je jednosoban stan, a sve se promenilo nakon njenog venčanja. Ona se sa samo 19 godina udala za Rikija koji se obogatio trgovinom kriptovalutama i već četiri godine živi u nezamislivom luksuzu.

 

@lionlindaa push present(s) better be at the hospital✨ #expensive #wife #gift ♬ original sound - entertainment

 

Njeni pratioci su navikli da se ona razmeće najskupljim nakitom i garderobom, a poznato je i da je uveliko trudna. Pošto je u blagoslovenom stanju, smatra da bi suprug Riki trebalo da joj ispunjava svaku želju. Budući da joj se jeo kavijar, smatrala je da bi trebalo da odlete iz Dubaija do Las Vegasa, budući da tamo postoji najbolji japanski kavijar koji je ikada probala. Izgleda da Roki nije imao mnogo izbora, pa su seli u privatan avion i preleti 13.000 km kako bi ona uživala u obroku koji je u tom trenutku želela.

- Suprug je morao da me povede do Las Vegasa budući da sam u drugom stanju i ispunjava mi sve želje. Obišli smo prodavnice skupog nakita, a kako sam u 9. mesecu trudnoće, smatram da bi trebalo da dobijem nešto u vrednosti 9 miliona dolara, 900.000 dolara ili bar 90.000 dolara. Razgledali smo neke prelepe dijamante, ali je Riki odbio da mi ih kupi, pa sam se malo naljutila na njega. Ipak odveo me je na moj omiljeni japanski kavijar i govedinu čija je cena oko 300 evra po porciji. Posle toga me je počastio nekim lepim nakitom, pa sam mu dozvolila da me poljubi za Novu godinu. Kada se porodim očekujem neki zaista dobar poklon, ne mislite da rađam bebu za džabe, valjda? Šaljite predloge šta bi to moglo da bude - poručila je Linda u opisu Tik-toka, a o tome je pisao i San.

 

 

Video je dobio veliki broj pregleda i 93.000 sviđanja, dok mnogi nisu podržali Lindu u svojim bahatim prohtevima.

- Mislim da tvoj muž uveliko traži suprugu broj 2.

- Neki ljudi jednostavno ne bi trebalo da imaju decu.

- Već mi je žao tvog budućeg deteta.

- Ljudi, zar ne shvatate da je samo sarkastična, obožavam je!

- U sledećem životu bih volela da se rodim kao ti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)