Roditeljstvo

UDATA JE ZA MILIONERA I PLANIRA DA NA POROĐAJ IDE U BRENDIRANIM ŠTIKLAMA: "Neću da me beba vidi u ružnom izdanju" (VIDEO)

Neposredno pre rađanja deteta popularna tiktokerka donela je odluku zbog koje se lome koplja na mrežama.

01.01.2024 20:00

UDATA JE ZA MILIONERA I PLANIRA DA NA POROĐAJ IDE U BRENDIRANIM ŠTIKLAMA: "Neću da me beba vidi u ružnom izdanju" (VIDEO)
Tiktok/lionlindaa

Linda Andrade, koja je na mrežama poznata pod nadimkom “Originalna domaćica iz Dubaija” zaprepastila je pratioce na TikToku kad je saopštila da joj je "najveći prioritet" za porođaj da dobro izgleda.

Linda je u braku sa milionerom i čeka svoje prvo dete. Iako se nesumnjivo raduje potomstvu koje će stići u narednim nedeljama, ona ne prestaje da provocira ljude na mrežama, pa kao najvažniju stvar na porođaju ističe dobar izgled.

Tvrdi da će se na porođajni sto popeti u brendiranim štiklama, jer ne želi da donese bebu na svet u nekoj, kako smatra, običnoj obući i neuglednoj garderobi. Odabrala je i brendove – Guči za garderobu, Pradu za obuću.

- Ne pada mi na pamet da budem u bolničkoj spavaćici. Nije me briga da li je to spasonosni pristup mom telu ili bilo što drugo; jednostavno neću da dopustim da me beba upozna u neuglednoj garderobi – prokomentarisala je Linda i izazvala burne reakcije na mrežama.

Istina, ova mlada žena se donekle ogradila, objašnjavajući da će možda promeniti stav kad se dan porođaja približi.

- I moja beba mora da bude u skladu sa mnom u Gučiju, to je obavezno – dodala je „Originalna domaćica iz Dubaija“.

Ispod ove objave komentari su se samo nizali.

- Verujem da će tvoja beba biti oduševljena štiklama.

- Nećeš mariti za modne prioritete kad krenu porođajni bolovi.

- Kad bude krenuo porođaj, uopšte te neće zanimati kako izgledaš. Jedino što će ti biti važno je da se što pre i što lakše porodiš, i da beba bude živa i zdrava. Štikle ti neće pasti na pamet.

- Kad budeš dobila dete, promenićeš prioritete – glasili su neki od komentara na TikToku.

 

 

Ipak, bilo je i onih žena koje su „Običnu domaćicu iz Dubaija“ zdušno podržavale u ideji da besprekorno stilizovana ode na porođaj.

- Trebalo bi neko da pokrene taj trend, bravo za tebe!

- Zaista je super ideja da u brendiranoj garderobi ideš čak i na porođaj, tako rade žene koje drže do sebe – napisale su neke pratiteljke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)