Ispovesti

UPOZNAO JE ŽENU SVOJIH SNOVA, ISPLANIRAO VENČANJE A SADA JE SVEMU KRAJ: Nakon jedne njegove reči sve je propalo (VIDEO)

Poznati influenser Renan Pašeko otkrio je kako je doživeo ljubavni krah iako je mislio da je upoznao ženu svog života.

01.02.2023 20:01

UPOZNAO JE ŽENU SVOJIH SNOVA, ISPLANIRAO VENČANJE A SADA JE SVEMU KRAJ:  Nakon jedne njegove reči sve je propalo (VIDEO)
TikTok/Printscreen/iamrenanpacheco

Glumac i influenser Renan Pašeko privlači veliku pažnju javnosti zanimljivim klipovima koje objavljuje na svom Tiktok nalogu. Na društvenim mrežama prati ga skoro milion fanova. Među brojnim snimcima jedan je svima zapao za oko.

TikTok/Printscreen/iamrenanpacheco

Renan je ispričao detalje sa ljubavnog sastanka koje su sve nasmejali

Naime, u njemu Renan objašnjava kako je prošao jedan njegov sastanak iz snova koji, po svemu sudeći, neće imati srećan epilog. Sve je počelo tako što su on i njegova izabranica razmenili dve, tri rečenice u kojima su im se stavovi kompletno podudarali. Već je počeo da zamišlja svoje venčanje, govoreći kako je ona žena njegovog života. Međutim, na red je došlo čuveno pitanje koje sve žene vole da postave partneru prilikom upoznavanja. 

- Upoznao sam prelepu devojku, sve je bilo fantastično. Zamišljao sam našu budućnost, venčanje, porodicu. Na rastanku me je pitala koji sam znak u horoskopu. Pomislio sam, kakav znak, nemam predstavu. Kao iz topa odogovorio sam Riba. To mi je prvo palo na pamet. Oduševila se mojim odgovorom. Pomislio sam kako nam je suđeno. Međutim, sada sam saznao da nisam Riba nego Strelac. Kako da joj to saopštim? Već sam nas zamislio na venčanju, a ne može se brak početi lažima - šaljivo je rekao Renan što je potpuno oduševilo njegove pratioce.

 

@iamrenanpacheco

François finally found a girl in America!! 🇺🇸 But he maybe fucked it up… ♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

 

U ovom zaista smešnom snimku, mnoge devojke su se pronašle. Iako nikad nije pojašnjeno zbog čega, pripadnost horoskopskom znaku nežnijem polu veoma je bitno pitanje. To pokazuju i brojni komentari ispod ovog video-snimka koji se i dalje nižu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)