Brak i veze

VERENIKA JE PREVARILA SA BIVŠIM A ONDA JE USLEDILO OTREŽNJENJE: Nakon vrtloga strasti nije se nadala ovakvom otkriću (FOTO)

Osim što se gorko kaje zbog svog postupka sad više nije sigurna da li želi da se uda za svog verenika

21.03.2023 21:53

VERENIKA JE PREVARILA SA BIVŠIM A ONDA JE USLEDILO OTREŽNJENJE: Nakon vrtloga strasti nije se nadala ovakvom otkriću (FOTO)
shutterstock.com

Nedoumice koje imaju mnogi parovi pred venčanje su potpuno uobičajene. Međutim, kako je ispričala jedna devojka povod za njene nedoumice je neverstvo i to njeno. Naime, ona je prevarila verenika sa bivšim dečkom i sad oseća grižu savesti.

Savet je potražila od ljubavne terapeutkinje jer posle svega preispituje svoju vezu sa verenikom i ne zna šta da radi. Osim što se gorko kaje zbog svog postupka sad više nije sigurna da li želi da se uda i provede ostatak života sa sadašnjim verenikom.

shutterstock.com

Prevarila je verenika sa bivšim dečkom pa se pokajala

Grize me savest

Kako je rekla, sve se dogodilo neplanirano. Bivši dečko ju je pozvao da se vide na piću, ona je poziv prihvatila i našla se s njim. Proradila je hemija koja je, prema njenim rečima, oduvek bila izuzetno jaka među njima i završili su u krevetu.

- Već narednog jutra kad sam se probudila gorko sam se pokajala. Osećala sam se loše zbog toga što sam uradila i grize me savest. Imam divnog verenika i trebalo bi da se udam naredne godine. S druge strane, ta noć koju sam provela sa bivšim dečkom bila je najstrastvenija i najlepša u mom životu. Sad se preispitujem i ne znam šta da radim. Lepo mi je s verenikom, ali među nama nema toliko strasti kao kad sam bila sa bivšim – iskrena je bila ona.

shutterstock.com

Moraće da se odluči šta želi

Savet terapeutkinje

Kako je objasnila ljubavna terapeutkinja, bolje je da na vreme raščisti sama sa sobom i pre udaje nego da se posle opet kaje.

- Ako imate bilo kakve sumnje ne biste trebali da se udajete. Ako ste već imali intimni odnos sa bivšim dečkom treba da budete iskreni prema sebi i svojoj vezi. Takođe, smatram da treba da budete iskreni i prema svom vereniku oko toga da li ste spremni za brak ili ne. Samo i znate da li je intimni odnos sa bivšim dečkom bila jednokratna avantura ili nešto više. U svakom slučaju ne možete imati i bivšeg i verenika, moraćete da donesete odluku – rekla je terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)