Brak i veze

NAPRAVILA SAM OGROMNU GREŠKU! Mlada usred venčanja šokirala sve prekinuvši ceremoniju i obrativši se prisutnima putem mikrofona! (VIDEO)

Ovaj video najviše je zbunio mladoženju koji je gledao u svoju dragu, a pogledalo ga je više od 40 miliona ljudi.

05.04.2023 12:01

NAPRAVILA SAM OGROMNU GREŠKU! Mlada usred venčanja šokirala sve prekinuvši ceremoniju i obrativši se prisutnima putem mikrofona! (VIDEO)
Pintscreen/TikTok/jetsetbecks

Dok su slušali izlaganje matičara i nestrpljivo čekali da razmene zavete i stave jedno drugom burme, dvoje mladenaca su se našli u nesvakidašjoj situaciji. Iako je od početka sve izgledalo da je u najboljem redu i da teče po protokolu, Beki Džeferis je morala da prekine venčanje. I mada se većina u startu uplašila misleći da će ona odustati od venčanja, pokupiti se i otići, ona je u stvari priredila pravi šou.

U opisu vieda koji je ta Tiktokerka okačila na mrežu pisalo je: "Ja usred venčanja kada shvatim da sam napravila užasnu grešku".

Pintscreen/TikTok/jetsetbecks

Trenutak kada je mlada prekinula ceremoniju zbunio je i matičara i mladoženju 

Nakon što je trebalo da počne fotografisanje, na mladinom licu bila je evidentna zbunjenost i ona je pokušala da objasni svima o čemu je reč, dohvativši se mikrofona.

- Hm, pauza na momenat, molim vas. Upravo sam shvatila, došavši do kraja prolaza, da mi zapravo nedostaje pola haljiine. Možda bih sad mogla da je stavim? Ne šalim se... čak sam sanjala pre nekoliko noći da sam došetala bez tog dela. Stiže deo venčanice - rekla je ona smejući se, dok je zbunjeni mladoženja pokušavao da vidi da li je njegova izabranica otpozadi gola ili se dešava nešto drugo. 

Gosti su počeli da se smeju i da daju podršku mladoj, a propratni deo venčanice je ubrzo stigao. 

- Ljudi, verujem da niste nikada pre bili na sličnom venčanju - rekla je ona kroz smeh pokušavajući da prikači nedostajući deo venčanice oko struka. 

Rekavši da sada ostatak protokola može i da se "skrati", mlada je nasmejala sve prisutne, pa na kraju i svog budućeg supruga. Video je pokupio 5,8 miliona sviđanja, a pregledan je neverovatnih 40,1 milion puta.

- Stvarno sam na početku pomislila da je udaja za tog momka bila greška -

- Tvoj je dan venčanja, devojko. Tvoj je dan, ne treba da te bude sramota - 

- Pogledaj kako te on posmatra, tako jednostavan i sa tako elegantnom odećom. On je zaljubljen -

- Nije dala sav taj novac da ne bude u potpunoj venčnici na svom venčanju -

- Brat je imao fleš-bek cele veze u sekundi - komentarisali su korisnici mreže na šaljiv način. 

Mnogi su pohvalili mladu rekavši kako je bila smirena i staložena u celoj situaciji i da je odreagovala na pravi način. Drugi su rekli da je kod nje vidljivo samopouzdnje i da tako treba da bude s obzirom da je to njen dan.

Iako je Beki dobila sve pohvale, većina je komentarisala da mladoženji nije bilo lako i da nije bio u nimalo zavidnom položaju iako je delovao smireno, a samo u jedan mah zbunjeno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)