Roditeljstvo

MAJČINSTVO JE PREVARA, MRZIM SVE OVO: Niki je nedavno dobila bebu, a njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija (VIDEO)

Umesto nežnih reči, novopečena majka ispričala je koliko se loše oseća nakon dolaska novog člana porodice, a njen snimak s tim priznanjem je pogledalo 300.000 ljudi.

13.01.2023 09:10

MAJČINSTVO JE PREVARA, MRZIM SVE OVO:  Niki je nedavno dobila bebu, a njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija (VIDEO)
tiktok

Majčinstvo mnogi opisuju kao najlepši, ali i najteži zadatak. Deca zahtevaju i fizičku i emotivnu posvećenost i to od prvog dana. Većina majki o svojoj novoj ulozi priča sa osmehom na licu. Međutim, jedna novopečena mama je ipak rešila da ispriča iskreno kako se oseća po rođenju deteta. Doduše, kako se nije trudila da bira reči, naišla je na brojne osude javnosti kada je to šta oseća objavila u snimku na Tiktoku.

Foto: Shutterstock

Majčinstvo nekad može biti veoma stresno

Niki Munoz u videu je nabrojala sve stvari koje mrzi otkako je postala mama, poput hranjenja sina, uspavljivanja, nošenja, hodanja na prstima po sopstvenoj kući i to što je svaki dan isti.

- Majčinstvo je prevara. Ne postaje lakše, ali je poznatije. Na početku si izbezumljen, nisi ni svestan šta te čeka i teško je. Danas ima nekog smisla, ali i dalje uhvatim sebe kako sedim u mraku u dečijoj sobi i besnim jer on ne spava - ispričala je ona u snimku koji je privukao veliku pažnju javnosti. 

Niki je dodala da se ni posle nekoliko meseci ne oseća bolje.

- Prošli su meseci, a ja i dalje mrzim sve ovo. Majčinstvo je s*anje - poručila je ona u snimku koji je pogledalo oko 300.000 korisnika Tiktoka.

Komentari su se samo nanizali, pa je i Niki morala da reaguje. 

- Ne dopustite da utičem na vas. Radite šta želite - poručila je ona kada je shvatila koliki je odjek imao njen video.

Ljudi se, međutim, nisu zaustavljali, a bilo je dosta i onih koji su razumeli očajnu mladu mamu. 

- Utešno je znati da nisam sama u ovome -

- Biti mama je prekrasno, ali majčinstvo je stvarno najužasnija stvar koju sam doživela -

- Volim svoju decu, ali jednostavno je laž da je majčinstvo predivno - 

- Deca nisu igračke, morala si da budeš spremna na tako nešto -

- Složila bih se sa tim što govoriš, ali nadam se da ćeš promeniti mišljenje - samo su neki od komentara na Tiktoku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)