Roditeljstvo

BRAT I SESTRA SU ZAČETI ISTOG DANA, ALI ROĐENI S TRI GODINE RAZLIKE: Neverovatna priča obišla svet, majka kroz suze poručila: Mogli su da budu blizanci (VIDEO)

Snimak je na društvenim mrežama podelila njihova mama koja je želela da zauvek sačuva trenutak kada su se sestra i brat sreli po prvi put.

17.01.2023 16:01

BRAT I SESTRA SU ZAČETI ISTOG DANA, ALI ROĐENI S TRI GODINE RAZLIKE: Neverovatna priča obišla svet, majka kroz suze poručila: Mogli su da budu blizanci (VIDEO)
Shutterstock

Kejti je majka dvoje dece i na TikToku je podelila emotivan trenutak kad je njena trogodišnja ćerka prvi put upoznala brata.

I to ne bi bilo ništa neobično da deca nisu začeta istog dana, ali su se rodili s tri godine razmaka. 

@.katie.stocker an instant connection ✨ couldn’t not share this beautiful moment from 2022 of our two babies who were created on the same day in 2019, meeting for the first time earthside 3 years later… they could have been twins! you can tell they’ll be best friends for life 🥹 we love them so much and I’m so proud of our ivf journey to get to them 💫 …and no way were we expecting the handshake 😂😅🙈 not a clue where she got that from but it was the best 🥲🤝🏼 #ivfmiracles #ivfjourney #ivfsuccess #ivfsuccessstory #siblingslove #siblingsmeeting #siblingsmeetingforthefirsttime #ivfstory ♬ original sound - Katie Stocker

Kako je objasnila mama Kejti, obe bebe su začete vantelesno 2019. godine. Devet meseci kasnije iste godine ona je rodila ćerkicu, dok je drugi embrion sačuvan i usađen u njenu matericu gotovo tri godine kasnije.  

- Bebe iz epruvete stvorene su 2019, a prvi put su se srele 2022. Hvala nauci što ste ih doveli na svet - napisala je ponosna mama uz emotivan snimak ćerkice i sina.

Na kratkom video-snimku koji je Kejti podelila na toj mreži vidi se četvorogodišnja devojčica koja u rukama drži svog malenog brata i ljubi ga.

- Želim da držim bebu Flina. On je smešan. Drago mi je što smo se upoznali - rekla je devojčica.

U preslatkom snimku se vidi koliko je malena devojčica nežna prema bratu. 

- Želim da te zagrlim. Hajde, bebo Flin - govori devojčica dok grli brata. 

Kako je naglasila Kejti, želi da zauvek pamti trenutak kad su se njena deca srela. 

- Ovo je ljubav na prvi pogled i veza za ceo život. Ne mogu, a da ne podelim ovaj trenutak kada su se naše dve bebe prvi put srele posle tri godine, iako su začete istog dana 2019. - dodala je mama.

Svoje emocije podelila je i Kejti koja ne krije koliko je srećna što konačno drži u rukama oba svoja deteta.

- Mogli su da budu blizanci! Može se reći da će ona biti najbolji prijatelj svog brata ceo život. Toliko ih volim i ponosna sam na ćerku. Nisam očekivala da će pokušati da se rukuje s bratom. Ne znam odakle joj to, ali bilo je sjajno - rekla je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)