Roditeljstvo

GOVORILI SU MI 31 GODINU DA JE MOJ OTAC MRTAV: Pre četiri meseca sam saznala istinu! (VIDEO)

Priča devojke po imenu Šarin dirnula je ljude širom sveta.

21.01.2023 16:01

GOVORILI SU MI 31 GODINU DA JE MOJ OTAC MRTAV: Pre četiri meseca sam saznala istinu! (VIDEO)
tiktok/_sharnee

Devojci po imenu Šarni porodica je po rođenju saopštila da je njen otac preminuo i ona je sa tim ubeđenjem živela skoro čitav život. Međutim, kada je već odrasla i sama zasnovala svoju porodicu odlučila je da putem interneta sazna nešto više od svom roditelju.

tiktok/_sharnee

Šarni je priznala da ju je uvek izjedalo što nema više informacija o svom tati 

Tokom višečasovne pretrage jedne noći, došla je do veoma uznemirujućih podataka. Naime, ta mama sa Novog Zelanda uspela je da pronađe čoveka za koga misli da bi mogao da bude njen biološki otac. Posle tog saznanja nastavila je dalje da istražuje, a celu priču podelila je putem svog naloga na TikToku. 

- Upravo sam tako pronašla svog oca nakon što mi je rečeno da nije živ 31 godinu - počela je Šarin svoju priču. 

Zatim je otkrila da je putem Fejsbuka kontaktirala čoveka za kog je verovala da joj je otac. U snimku je objavila njihovu prepisku. Sve je počelo jednom njenom porukom: 

- Zdravo, ovo je nasumično pitanje i izvinjavam se što smetam. Da li ste putovali na Novi Zeland 1990. godine? - glasila je njena poruka.

Čovek joj je odgovorio: "Zdravo. Šta ima? Da, dvaput sam živeo tamo Šarni. Ko si ti?"

Kasnije u razgovoru, ona je napisala: "Ovo će zvučati veoma čudno i veoma lično, ali moram da vas pitam. Kada ste živeli ovde, Krajstčerč/Novi Zeland jeste li spavali sa nekom ženom? Moja majka, koju jako volim, dala mi je tvoje ime i tako sam godinama istraživala i ti se uklapaš u sve opise osobe za kojom tragam".

Na kraju su podelili detalje o Šarninoj majci, potvrđujući da bi on mogao da bude njen otac. Objasnio je da je bio na Novom Zelandu 1990. i da je često viđao Šarninu mamu u noćnim izlascima. Tvrdi da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali je poznavao nju i njenog sina Mikala. Šarni je na Tviteru podelila svoju reakciju dok se dopisivala sa nepoznatim čovekom. 

- Ovo je sve tako ludo, tako ludo. Tresim se, plačem. Čekala sam ovaj trenutak veoma dugo - poručila je Šarni.

Njihova dirljiva priča privukla je dosta pažnje na društvenim mrežama, gde je Šarninin snimak sakupio više od 11 miliona pregleda. Sada je otvorila stranicu "Give A Little" (stranica za prikupljanje novčane pomoći) kako bi pomogla da se prikupi novac potreban da otputuje u Britaniju i napokon upozna svog oca.

@sharnee.xo Replying to @pitmomfolife Everyone's support is amazing. And I'm so looking forward to my next chapter in meeting him. 😙 #reunion #daughter #dad #dna #follow #wales #uk #nz #chch #love ♬ Cover Me In Sunshine - P!NK & Willow Sage Hart

Na stranici za prikupljanje sredstava napisala je kakvi su joj naredni planovi.

 - Pomozite mi da upoznam svog tatu! Dozvolite mi da upoznam svog tatu, po prvi put. Osećam se čudno dok ovo radim, ali nikako ne bih mogala sebi da priuštim da upoznam ovog čoveka i uradim DNK! Ceo život sam odrastala kada su mi govorili da on nije živ, znala sam da nešto nije u redu. Nešto nije bilo u redu, provela sam godine, mesece, nedelje, dane, sate tražeći pomenutog čoveka. Sve što sam imala bilo je ime i da je veliki fanatik za sport. Porodica nije znala ništa, baš ništa. Jedne noći, pre samo 4 meseca, samo sam pomislila da ću potražiti njegovo ime na društvenim mrežama, sa uobičajenim imenom, mislila sam da će ovo biti apsolutno nemoguće pronaći, mislim šta ako je mrtav? U svakom slučaju, naišla sam na ovu stranicu i skrolovala kroz nju da vidim da je sve sport, sport, sport i da je živeo u Krajstčerču 1990. godine, pa sam samo impulsivo odreagovala i poslala mu poruku. Da saznam da je ON. Ni on ništa nije znao o meni, ni da postojim. Moram da upoznam ovog čoveka, uradim DNK sa tim čovekom i počnem da stvaram uspomene sa svojim ocem - napisala je devojka puna nade da će napokon imati zajedničke trenutke sa svojim ocem dodavši da želi da njeno dete ima dedu kao i da bi želela da upozna svog polubrata kojeg je on dobio iz braka sa drugom ženom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)