Ispovesti

POJAVILI SU SE NA SESTRINOM VENČANJU, ONO ŠTO SU JOJ POTOM PRIREDILI SVE JE RASPLAKALO: Mlada nije bila spremna na ovakvu scenu! (VIDEO)

Iako se dvojica suzdržavaju da zaplaču, na njihovim licima je osmeh, treći brat nije mogao da sakrije suze i zajecao je.

27.04.2023 18:01

POJAVILI SU SE NA SESTRINOM VENČANJU, ONO ŠTO SU JOJ POTOM PRIREDILI SVE JE RASPLAKALO: Mlada nije bila spremna na ovakvu scenu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dinahawidi

Venčanje je za svaku devojku dan o kojem mašta i kada želi da njeni najdraži budu uz nju. Iako je dan sam po sebi stresan i dinamičan, svaka mlada se trudi da tada izgleda najbolje i da posveti pažnju svakome ko je došao da je podrži i podeli sa njom ovaj radostan trenutak. Porodica je na prvom mestu onih koji se najviše raduju našoj sreći a to pokazuje i jedan snimak sa Tiktoka.

Printscreen/TikTok/dinahawidi

Sestra se pojavila u bajkovitoj venčanici pred braćom

Naime u objavi koja kruži Tiktok platformom, trojica braće stoje pored prozora iščekujući da vide svoju sestru u venčanici ,a kada se ona pojavi ostaju zapanjeni njenom lepotom. Radost i sreća koju dele sa njom se vidi na njihovim licima, a nekima od njih se izmamila i suza. 

Iako se dvojica suzdržavaju da zaplaču, na njihovim licima je osmeh, treći brat nije mogao da sakrije suze i emotivno je dočekao celu ovu scenu. U predivnoj bajkovitoj venčanici, mlada je zagrlila svoju braću trudeći se da bude smirena i da je emocije ne obuzmu. Tiktokeri su se složili da je emotivna reakcija braće dokaz koliko vole svoju sestru i da su zaštitnički nastrojeni prema njoj. 

- Moj brat bi mi se smejao u facu -

- Onaj što plače je najstariji, onaj što se smeje najmlađi a srednji je neutralan. Recite mi ako grešim -

- Ja sam jedino dete koje nema braću i sestru i neću ovo imati na svom venčanju -

 

 

- Vi momci ne plačete, ali ja plačem -

- Volela bih da imam braću poput njih, ali nemam - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bili oduševljeni vezom koja postoji između sestre i braće rekavši kako je to divno i kako to znači da će i suprug sigurno sa njom dobro postupati.

Većinu je oduševila reakcija najstarieg brata i svi su se složili da je najbrižniji i da će i on biti savršen suprug svojoj budućoj ženi. Mnogi su se složili da nema dirljivije scene od ove i da je ovo pozdravljanje sa braćom nakon odlaska iz kuće zauvek. Neki Tiktokeri su rekli da treba ceniti trenutke provedene sa svojim najbližima dok ste tu a da je rastanak i odlazak iz kuće svakako prirodna stvar kojoj se braća raduju koliko god da im je teško, jer sreća njihove sestre je i njihova. 

Ovaj snimak je dirnuo mnoge koji su poželeli da imaju braću videvši sjajnu vezu koju oni dele, dok su drugi rekli kako su nažalost izgubili svoje i da im je teško što u tim trenucima neće biti sa njima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)