Brak i veze

U BRAKU SU SKORO 70 GODINA I VOLE SE KAO I PRVOG DANA: Snimak bake i deke rastopiće i najnežnija srca, zanemećete kad čujete šta je NJIHOVA TAJNA! (VIDEO)

Mario i Šarlot postali su zvezde interneta kada je njihova unuka na TikToku objavila video njihove ljubavi.

06.05.2023 17:01

U BRAKU SU SKORO 70 GODINA I VOLE SE KAO I PRVOG DANA: Snimak bake i deke rastopiće i najnežnija srca, zanemećete kad čujete šta je NJIHOVA TAJNA! (VIDEO)
tiktok/thedailyschvitz

U današnje vreme sve je veća stopa razvoda, a do kraha braka dolazi već u prve dve godine. Bračni terapeuti govorili su o tome koliko se lako odustaje od zajednice, te da je danas prava retkost videti partnere koji zajedno dočekaju duboku starost. Iako je, kako se čini, vera u ljubav sve više poljuljana, ipak i dalje ima parova koji smatraju da srećan brak znači samo onaj koji traje do kraja života. 

Jedan od njih je i vremešni par iz Britanije - Mario i Šarlot koji su u braku skoro 70 godina. On ima 95, a Šarlot 90 i danas su, kako kažu, jednako zaljubljeni kao i prvog dana, što je ujedno i jedina tajna njihovog uspešnog odnosa.

Da svet ne ostane uskraćen za romantičnu priču ove bake i deke pobrinula se njihova unuka koja je na TikToku objavila jedan njihov snimak koji je odmah postao viralan. U jednom trenutku, čuje se kako pita deku Marija da li voli baku Šarlot. On se na to pitanje najpre raznežio, a Šarlot je odmah počela da ga mazi po kosi. Potom je usledio i simpatičan poljubac, gotovo tinejdžerski stidljiv.

Očekivano, mnogobrojni komentari na račun ovog para nisu izostali. 

- Preslatki su -

- Maštam o ljubavi kao što imaju njih dvoje -

- Koliko ljubavi u njihovim očima -

- Kao tinejdžeri su -

- Srećni su što imaju jedno drugo - samo su neke od reakcija ispod objavljenog snimka koji ima čak 12.000 komentara i skoro milion i po lajkova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)