Ispovesti

SVOJU VOLJENU ŽENU FOTOGRAFISAO JE KAD GOD MU JE BILA LEPA: Ali nje više nema, a ovi kadrovi pokazuju nešto sasvim drugo, nećete zadržati suze! (VIDEO)

Bezgranična ljubav jednog deke prema voljenoj supruzi nije prestala ni nakon njenog trajnog odlaska, a evo na koji način je se on sećao i gde ju je u stvari video.

25.04.2023 11:01

SVOJU VOLJENU ŽENU FOTOGRAFISAO JE KAD GOD MU JE BILA LEPA: Ali nje više nema, a ovi kadrovi pokazuju nešto sasvim drugo, nećete zadržati suze! (VIDEO)
printscreen/tiktok Femieble

Kada stupaju u brak, mlada i mladoženja izgovaraju čuvene reči da će zajedno biti i u dobru i zlu, dok ih smrt ne rastavi. Oni se time obavezuju na bezgraničnu ljubav i podršku koju tokom života pružaju jedno drugom. Međutim, svaki život ima svoj početak i kraj. Oni koji su imali sreće da sa partnerom dečekaju duboku starost znaju koliko su te emocije snažne.

Čak i kada neminovno dođe kraj, ljubav i prijateljstvo koje su godinama negovali ne može tek tako nestati. Jedan deka pokazao je kako i nakon decenija ljubavi on i dalje svakodnevno misli na svoju voljenu suprugu koja je preminula. U video-snimku koji je objavljen na TikToku on je prikazao je kako pokušava da preboli odlazak svoje voljene. 

@femieble Wasn’t ready and this hit me right in the feels 🥺 #fyp #foryou #grandpa #love ♬ original sound - Femieble

Deka je poručio kako je fotografisao svoju suprugu kad god mu je bila lepa tokom prethodnog meseca. Kada je pokazao kadrove, ne postoji osoba kojoj nisu pošle suze na oči. Na fotografijama se zapravo nalazilo nebo u nekoliko kadrova.

Usledile su mnogobrojne reakcije na ovaj video-zapis. 

- On je mnogo voleo svoju ženu -

- Ne mogu da zaustavim suze nakon ovog snimka -

- Ovo je tako emotivno da ne mogu da izdržim više ni sekund -

-Svi mi maštamo o ovako iskrenoj ljubavi -

- Koliko je samo on nju voleo, preslatko je -

- Nakon ovog snimka dođe mi da pozovem bivšeg i izvinim mu se za sve - samo su neki od komentara koji su se nizali jedan za drugim. 

Među hiljadama komentara našao se i jedan u kom je pisalo kako je ta osoba saznala da je i deka sa snimka preminuo ubrzo nakon voljene supruge jer "nije mogao da izdrži život bez nje".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)