Roditeljstvo

DEVOJČICA POKAZALA ŠTA JE KRIŠOM NAUČILA OD DEKE: Roditelji u neverici gledali, da li je ovo moguće? (VIDEO)

Sa štapom u ruci hodala je pogureno po sobi, dok su je članovi porodice ohrabrivali smejući se.

16.04.2023 16:58

DEVOJČICA POKAZALA ŠTA JE KRIŠOM NAUČILA OD DEKE: Roditelji u neverici gledali, da li je ovo moguće? (VIDEO)
Printscreen/Youtube/ Reader's Digest

Odrastanje uz dedu i babu je mnogima jedan od najlepših perioda života, a većini od nas on ostane zauvek u sećanju. Aktivnosti sa dedom, naročito ako neko živi na selu, mogu da budu neponovljivi trenuci i nešto čega se većina  seća sa setom. 

Printscreen/Youtube/ Reader's Digest

Devojčica je profesionalno odglumila svog dedu uz pomoć štapa

Na razvoj, pored roditelja, na decu svakako utiču i deda i baba ,pa ako ste dosta toga naučili dok su roditelji bili na poslu, budite sigurni da su za to zaslužni baš oni. Dede su poznate po tome što uglavnom animiraju unuke, vole da ih odvode u vrtić ili školu ili izvedu u park. Veza koju međusobno grade je neraskidiva, pa nije ni čudo da deca posmatraju sve i vole da oponašaju svoje deke. 

Jedna devojčica od dve godine to je pokazala u snimku koji kruži internetom i oduševila je sve. Članovi porodice su joj dali štap kako bi dočarala pokrete svog dede pa je pored njega uz pomoć štapa počela da hoda potpuno pognuta i da se drži za leđa. Deda ju je gledao kako je odmicala od njega a ona se skroz savila i videvši da je dobila podršku ostalih članova porodice potpuno profesionalno "odradila posao". Mama koja je snimala video nije mogla da dođe do daha od smeha, a devojčica je pokupila simpatije na Jutjubu. 

- Divno! Deda je gleda kao da mu je to mnogo zabavno-

- Ovo je toliko dragoceno! Može se reći da ona provodi mnogo vremena sa svojim dekom -

- To je jedna mala, pametna devojčica-

- Ona će definitivno biti veliki šaljivdžija-

- Neprocenjivo je kada se deda smeje!- komentarisali su korisnici mreže.

Oduševljeni jutjuberi su rekli da devojčica ima pretenzija da zaista bude neki šoumen ili makar da se otisne u glumačke ili imitatorske vode. Većina je prokomentarisala da je to bolje odradila od svog dede a mnogi su se složili u tome da nema ničeg lepšeg od detinjstva provedenog u toploj porodičnoj atmosferi u kakvoj odrasta ova mala devojcica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)