Roditeljstvo

FARBALA JE PROZORE A ONDA SE ODJEDNOM SRUŠILA NA POD! Žena je zanemela kad je videla svoje dete (VIDEO)

Jedna mama bila je meta u igri svoje dece ne znajući šta će je snaći samo nakon nekoliko sekunde.

15.04.2023 14:01

FARBALA JE PROZORE A ONDA SE ODJEDNOM SRUŠILA NA POD! Žena je zanemela kad je videla svoje dete (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fjerry

Dete je najveća radost za roditelja i oni koji imaju decu znaju koliko im se život promenio nabolje sa njima, međutim, sigurno je i onih koji će reći da im se okrenuo naopačke. Neki će se pohvaliti kako imaju decu za primer i da su ona veoma poslušna i pravi melem za čuvanje. Međutim ima i roditelja koji će kroz šalu reći "eh, kad mi kažu 'imaj decu' " a često se iza toga krije neki dečiji nestašluk koji je roditelja "izbacio iz takta". 

Printscreen/TikTok/fjerry

Dečak je pogodio majku a ona se zateturala na merdevinama

U takvoj jednoj situaciji pronašla se majka koju su, pretpostavlja se, snimala deca dok su se oni zabavljali u igri i pronašla upravo nju za metu. Dok je posvećeno farbala prozore u dnevnoj sobi, u jednom trenutku je istrčao uz stepenice dečak sa igračkom puškom, pogodivši svoju majku. Žena se uplašila i od udarca koji joj je skrenuo pažnju sa onog što radi, zanjihala se na merdevinama i pala na krevet polivši se preko lica farbom.

Počela je od šoka i panike da vrišti, međutim, dečak je pobegao videvši kakvu je štetu napravio. Žena nije mogla da dođe k sebi, pre svega jer je poliveno lice farbom onemogućavalo da vidi pred sobom, pa je u jednom trenutku pokušavala da se sabere ustavši i tražeći put do kupatila

Snimak je na Tiktok mreži sakupio 1,9 miliona sviđanja a većina tiktokera se složila da roditelji imaju "jake živce" i strpljenje za ovakva nedolična ponašanja dece.

- Ovo je moja kontrola rađanja -

- Moja deca ne bi videla svetlost dana nakon ovoga -

- Umrla bih kada bih to uradila roditeljima -

- Bila bih u zatvoru!-

- Izvinite, ali ovo je toliko zabavno - komentarisali su korisnici mreže.

 

@fjerry It’s Nerf or Nothin’ (@ketothat ♬ original sound - FJerry

Mnogi su bili zgroženi ponašanjem deteta, rekavši kako je vrisak žene bio zaista opravdan i jeziv a većina se upitala da li je majka dobro nakon svega. Drugi su u ovome videli odličnu zabavu rekavši da je po sredi verovatno neka nameštaljka i skrivena kamera radi smeha i zabave.

Korisnici su imali podeljena mišljenja. Ipak u svemu ovome je majka zabrinula pratioce koji su rekli da i u slučaju da je zamka u pitanju, žena je mogla da se povredi i da se ne treba šaliti sa takvim situacijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)