Roditeljstvo

"ŽAO MI JE OVE DEVOJČICE": Roditelji su deci saopštili vesti nakon kojih je usledilo more suza, na ovo niko nije spreman (VIDEO)

Otkrivanje pola budućeg člana porodice nije prošlo kako se očekivalo.

15.04.2023 19:01

"ŽAO MI JE OVE DEVOJČICE": Roditelji su deci saopštili vesti nakon kojih je usledilo more suza, na ovo niko nije spreman (VIDEO)
Instagram-Angela Holm

Anđela Holm mama dva dečaka i jedne devojčice podelila je na Instagramu reakciju svoje dece nakon što su saznali da će dobiti još jednog brata. Deca su sedela na krevetu i u rukama su držali kolače i kad su saznali novosti usledio je obrt.

Preslatka plavokosa četvorogodišnja devojčica po imenu Viena nije mogla da sakrije svoje razočarenje, a njena iskrena reakcija je postala viralna na društvenim mrežama.

Neutešna Viena

I dok su dečaci bili oduševljeni što će dobiti još jednog brata, malena Viena se rasplakala.

- Dečak je. Želela sam da bude devojčica rekla je ona kroz suze dok je mama pokušavala da je uteši.

Međutim, ona je neutešno plakala jer je želela pored dva brata da dobije sestru za igru.

- Ovo nije išlo po planu. Nisam očekivala ovakvu reakciju od Viene. Ona je sad dobro ali je toliko žarko želela sestru – napisala je njena mama u postu uz snimak svoje dece.

Ovaj snimak imao je milionske preglede i 1.719.000 lajkova. Ispod posta samo su se nizali komentari.

- Reci joj da će ona jednog dana naslediti sav porodični nakit. Da vidiš kako će se brzo predomisliti-

- Moja mama čuva snimak moje reakcije kad sam saznala da ću dobiti još jednog brata. Tako smo se smejali kad sam to gledala nedelju dana pred svoje venčanje. Ja imam petoricu braće, super je to ali potpuno razumem bol vaše ćerke-

- Ne mogu da prestanem da se smejem iako mi je žao ove malene devojčice. Tako su slatki-

- I ja bih plakala da sam na njenom mestu-

- Ovo je prošlo tačno onako kako se moglo i očekivati. Naravno da želi sestru kad već ima dvojicu braće – bili su samo neki od komentara na post koji je postavila ova mama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)