Roditeljstvo

SVI SU GLEDALI U PRELEPO DETE SA LOKNAMA, kada je frizer uzeo makaze u ruke usledilo je saznanje koje niko nije očekivao (VIDEO)

Majka je uzbuđeno pratila reakciju okoline, usledila je salva smeha i pozitivnog raspoloženja.

13.03.2023 16:30

SVI SU GLEDALI U PRELEPO DETE SA LOKNAMA, kada je frizer uzeo makaze u ruke usledilo je saznanje koje niko nije očekivao (VIDEO)
instagram.com/tutorialhair4you

Kada su deca mala poznato je da ih teško možemo navesti da čine nešto što ne žele ili što im stvara nelagodu iz bilo kog razloga, ma koliko za tim nemaju potrebe. Jedna od takvih situacija je i odlazak na šišanje. Kod većine mališana makaze izazivaju strah, a posebno kada su u rukama potpuno nepoznatog radnika frizerskog salona.

Jedna mama podelila je upravo takvo iskustvo sa svojim detom koje mesecima nije želelo da se ošiša. Kada je napokon prelomila i odvela ga u salon, svi su ostali u čudu. Naime, njeno dete imalo je bujne, duge lokne maltene do pola leđa. Nepoznati ljudi koji su tu bili mislili su da je u pitanju devojčica. Međutim, kada je frizer polako krenuo da sve više skraćuje kosu, bilo je jasno da se radi o prelepom malenom dečaku.

Kako se ne bi plašio friziranja i napokon dopustio da mu neko skrati bujne lokne, frizer je napravio celu malu predstavu animirajući svog klijenta. Rezultat je izmamio osmeh na lice i detetu i mami, ali i celokupnoj internet zajednici kada je snimak šišanja postao viralan.

- Sve vreme sam mislila da je u pitanju devojčica -

- Prelep je i sa kosom i bez nje-

- Nisam očekivala ovakav kraj snimka, svakako je presladak dečak -

- U šoku sam kada sam na kraju svatila da nije devojčica na snimku - 

- Vidi samo kako plače, bilo mi ga je žao -

- Nikad neću razumeti što se deca toliko plaše frizera-

- Vidi kako neodoljivo pozira kada je video kako je lepo ošišan - samo su neki od komentara ispod objavljenog video-snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

sly

13.03.2023 18:57

momak ko bog, nek je živ i zdrav

Kroki

14.03.2023 08:55

Isto mislio da je devojcica...