Roditeljstvo

OTKRIO JE MAMI DA JE POLJUBIO DRUGARICU: Ovaj mališan je nešto najslađe što ćete danas videti, svi pričaju o njegovoj reakciji (VIDEO)

Iskrene emocije nije skrivao ali dobio je poučnu lekciju o tome kako mora da se ponaša.

16.04.2023 11:00

OTKRIO JE MAMI DA JE POLJUBIO DRUGARICU: Ovaj mališan je nešto najslađe što ćete danas videti, svi pričaju o njegovoj reakciji (VIDEO)
Printscreen/TikTok/keepupwithjacob

Ako je suditi po jednoj fenomenalnoj sceni koju je napravio dečak razgovarajući sa svojom majkom, tako bi trebalo da izgleda zaljubljeni muškarac koji će stidljivo otkriti svoja osećanja koja gaji prema nekoj devojci. Ali, budući da je to samo zamisao, u praksi nam jedan dečak donosi priznanje zbog kojeg su se svi raznežili.

Printscreen/TikTok/keepupwithjacob

Dečak je majci pokušavao da objasni šta se zapravo desilo

Naime, Tiktokerka koja na ovoj mreži objavljuje kao "Dona, Džejkobova mama", objavila je snimak svog sina dok su razgovarali kada je on stidljivo priznao da je poljubio svoju drugaricu, odnosno da je ona to prva učinila.

- Selena...jedna drugarica...pokušala je da me poljubi.- govori u snimku dečak zamuckujući a na momente je bio ozbiljan kako bi dobio povratnu reakciju od majke.

- Nema šanse. Pokušala je da te poljubi?- začuđeno pita majka.

- Jeste, ovako...ja sam pokušao da pobegnem a ona je rekla "gde si krenuo?"- objašnjavao je dečak smejući se sve vreme.

Kada je majka rekla dečaku da će to reći Seleninoj majci on je pokušavao da objasni celu situaciju rekavši kako je pravio zavrzlamu krijući se ispred nje kada bi gledala iza i obrnuto.

- I ona nije mogla da te uhvati i poljubi?- pita ga majka što dečak uz gromoglasan smeh potvrđuje.

 

@keepupwithjacob

🤣🤣 Oh this child 🤣 has the girls chasing him already the innocence of kids 🥹🤣 Thanks Selenas mam for letting me share 🤣🥰 ♬ original sound - Donna Jacobs Mammy ☘️

 

Nakon što mu je majka rekla kako je to loše i da je ona htela verovatno htela neki slatkiš koji je imao kod sebe, dečak se razbesneo upitavši je da li ona želi da je on zaista poljubi. Majka je dečaku napokon rekla da kako misli da je ljubljenje u njegovim godinama nije primereno ponašanje a dečak je zaćutao.

- Ovaj dečak pomaže mom mentalnom zdravlju -

- Ona je prva koja je počela. Džejkobe, presladak si-

- Smejala sam se i pre nego je bilo šta rekao. On je mala legenda -

- On je toliko sladak. Biće mnogo devojaka koje će želeti da ga poljube -

- Upravo sam ustala i ovo je prva stvar koju sam videla, blagosloven bio, toliko je zabavan i sladak - komentarisali su korisnici mreže.

Dečak je pobrao sve simpatije korisnika koji su rekli da je neverovatno zabavan i pre svega iskren, kako znaju da budu samo deca. Mnogi su rekli kako bi ga neprestano slušali jer je neizmerno sladak i da bi svako poželeo takvo dete. Neki od korisnika su pohvalili njegovu privrženost majci i sposobnost da joj priča o svemu. Dečak je na kraju izgleda ipak naučio lekciju i majka mu je objasnila kako stvari funkcionišu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)