Brak i veze

USRED ŽURKE I LUDOG PROVODA MLADIĆ JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Kada je to videla njegova devojka počela je da vrišti iz sveg glasa (VIDEO)

Ništa nije ukazivalo na to da će usred provoda doći do ovakvog razvoja situacije.

11.05.2023 20:01

USRED ŽURKE I LUDOG PROVODA MLADIĆ JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Kada je to videla njegova devojka počela je da vrišti iz sveg glasa (VIDEO)
tiktok/ᴜɴ ᴍɪɴᴜᴛᴏ ᴏ ᴍᴀ́s

Ljubav često zna biti nepredvidiva - dešava se kad se najmanje nadamo i na mestima na kojima je ne očekujemo. Najsnažnije ljubavne priče su upravo tako i počele i traju i danas.

U moderno vreme kada slušamo kako su se naši roditelji upoznali ili započeli zajednički život zvuči nam kao scenario za neki romantičan film. Uglavnom je sve počinjalo spontano, bez previše razmišljanja. Emocije su bile ključne. Tako se čini se da su i neke mlađe generacije, povedene tim romansiranim vremenima, odlučile da spontano uđu u brak.

Jedan snimak o početku ljubavi upravo je osvojio svetsku javnost. Naime, na njemu se vidi uzavrela atmosfera u jednom klubu gde se društvo veseli. U punom jeku proslave, mladić je kleknuo i izvadio kutijicu s vereničkim prstenom za izabranicu svog srca. 

Devojka koja je bila tik ispred mladića isprva nije shvatila poruku koju joj je uputio, međutim, nekoliko sekundi kasnije pala je u potpuni trans, počela da ushićeno vrišti i skače.

Uzela je kutijicu u ruke i slavlje se nastavilo još intenzivnije. Ovaj TikTok snimak naišao je na opšte oduševljenje javnosti. Skoro pola miliona lajkova i više od 600 komentara pridobio je video javne veridbe.

-  Želim ovakvu veridbu -

- Kakva amotsfera, svaka čast za ideju -

- Ali ona koja nije shvatila da je veri, pa hit totalni -

- Dečko je originalan, moram priznati -

- Zamisli da ga je odbila? - samo su neki od komentara koji se nižu na TikToku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)