Ispovesti

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NAKON AFERA UNIŠTILA ŽIVOT TROJICI FUDBALERA: Proganjala ih je mesecima, a onda je počela da ostvaruje pretnje(FOTO)

Orla Melisa Sloun rešila je da priredi pakao prvotimcima fudbalskog kluba "Čelsi" nakon što su je ostavili.

27.05.2023 21:02

ATRAKTIVNA PLAVUŠA NAKON AFERA UNIŠTILA ŽIVOT TROJICI FUDBALERA: Proganjala ih je mesecima, a onda je počela da ostvaruje pretnje(FOTO)
TikTok-Orlamelissas

Lepotica Orla Melisa Sloun, priznala je da uhodila fudbalere Čelsija i to Mejsona Maunta, Bena Čilvela i Bilija Gilmora. Influenserka koja na Instagramu ima 81.000 pratilaca, uhodila je fudbalere Premijer Lige nakon što je bila u kraćoj vezi sa Mejsonom Mauntom. Ovaj igrač ju je tužio pošto je ona promenila broj telefona čak 21 put da bi ga zvala i proganjala, ali ju je on blokirao na svakom od njenih brojeva. Tada mu je poslala snimak kako plaća 12.99 funti za svaki novi broj uz napomenu da "više ne kupuje hranu da bi mogla da kupi što više brojeva".

Slounova je tako bila suočena sa dokazima pa je bila prinuđena da na sudu i prizna dela koja joj se stavljaju na teret. Melisa je priznala da je uhodila fudbalere tokom 2022. godine. Mejsona Maunta od 19. juna do 28. oktobra, Bena Glimora od 10. septembra do 28. oktobra, dok je Bena Čilvela uznemiravala nešto kraće. To je trajalo od 20. do 29. oktobra, a presuda će biti izrečena 20. juna.

 

 

Sam Mejson je priznao da su njih dvoje bili u kontaktu i povremeno se viđali 6 meseci, ali kada je on najzad rešio da stavi tačku na taj odnos, Melisi se to nikako nije dopalo. Tako je krenulo proganjanje koje je trajalo od juna do oktobra 2022. godine. Opsednuta njime Orla mu je zapretila rečima:

Moraš da mi se izviniš ili ćeš da upoznaš "Đavolicu"! - 

Zvezda Čelsija se čak i uplašila potencijalne opasnosti, da bi Melisa mogla da poseti mesto na kome on trenira nakon što nije mogla da ga kontaktira, zbog čega ju je i tužio. 

Posle njega na red je došao i Ben Čilvel. Melisa je objasnila da ga je upoznala nakon što su se dopisivali putem Instagrama i da ju je on pozvao na žurku u njegovoj kući, gde su proveli zajedno jednu noć. Pošto je shvatila da ni Ben ne želi ništa više sa njom, ona je čak na društvenoj mreži napravila nalog pod imenom "DevilBaby_10" koji je koristila za pravljenje kolaž slika Čilvela sa drugim ženama. 

Bili Gilmor, koji je sada član Brajtona, se čini da je najgore prošao, iako je njega progonila najkraće. Po njegovim rečima „Đavolica“ je nastavila da progoni i kada se preselio na jug zemlje.

- Nisam mogao da spavam i morao sam da uzimam tablete za spavanje što se kasnije odrazilo i na moj učinak na terenu. Biti sam u novom gradu bez porodice i prijatelja je veoma stresno. Ovu osobu sam video samo jednom nakratko - objasnio je Glimor za medije svoj odnos sa Melisom.

 

 

Poslednji u nizu skandala ove devojke je i snimak iz supermarketa u kome je ona obučena u kostim tigra, a od garderobe je zapravo samo u donjem vešu uz dodatke u vidu ušiju, njuške i repa.

@orlamelissas Got a lifetime ban from Asda.. was it worth it? 👀 @FrancesBentleyxx #ExpectingGen1 #oneliners #JamieMovie #StartUpShowUp #ASOSAlterEgo ♬ Savage Tiger King Edition - Caleb

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)