Ispovesti

UPUSTILA SE U AFERU SA OŽENJENIM BOGATAŠEM: "On mi ugađa, drži me kao malo vode na dlanu a ja se osećam iskorišćeno!"

Kako se požalila ova žena viđaju se samo kad to njemu odgovara, a odmah joj je jasno stavio do znanja da ne očekuje da će ostaviti ženu.

29.10.2023 21:51

UPUSTILA SE U AFERU SA OŽENJENIM BOGATAŠEM: "On mi ugađa, drži me kao malo vode na dlanu a ja se osećam iskorišćeno!"
shutterstock.com

Većina žena mašta o bogatom ljubavniku koji će ih držati kao malo vode na dlanu, ali kad to dobiju opet budu nesrećne. Jedna od njih je atraktivna dama od 39 godina, razvedena i majka dvoje dece tinejdžera. Kako je ispričala u intimnoj ispovesti godinama je bila nesrećna u braku sa suprugom koji je varao. Na kraju je ostavio zbog 10 godina mlađe devojke i ona je ostala sama sa dvoje dece.

Pixabay.com

Otišli su na piće i završili na zadnjem sedištu njegove limuzine

Veza bez budućnosti

Nakon razvoda okrenula se deci, ali posle nekog vremena osetila se usamljeno i da joj je potrebna promena.

- Otišla sam na razgovor za posao gde sam upoznala sjajnog čoveka. On je stariji od mene punih 20 godina, izuzetno je bogat i odmah mi je stavio do znanja da je impresioniram sa mom. Iako nisam dobila posao u njegovoj firmi pozvao me je na piće i ponudio da mi pomogne da pronađem drugi posao - počela je svoju ispovest ova žena.

Iako je bila svesna da je oženjen i da po godinama može da joj bude otac prijali su joj njegovi komplimenti.

- Posle nekoliko pića stavio je svoju ruku na moje koleno i tad sam se osećala kao da je sve nekako došlo na svoje mesto. Veče smo nastavili u luksuznom restoranu, a nakon toga smo imali se*s u njegoj limuzini - dodala je ona.

Nakon toga počeli su redovno da se sastaju u luksuznim hotelima.
- Od prvog trenutka je bio potpuno iskren prema meni. Oženjen je ali on i supruga nemaju decu. Izuzetno je bogat, ima raskošnu kuću, skupe automobile i stalno mi kupuje poklone. Ponaša se prema meni kao da sam princeza, drži me kao malo vode na dlanu, ali ja nisam srećna. Viđamo se samo kad to njemu odgovara i odmah mi je jasno stavio do znanja da ne očekujem da će ostaviti ženu. Iako imamo sjajan se*s ali posle toga se osećam iskorišćeno. Znam da bi trebalo da prekinem ovu aferu ali osećam se kao da sam zavisna od viđanja s njim - priznala je ona.

shutterstock.com

Viđaju se u luksuznim hotelima

Savet psihologa

Prema rečima psihologa, loš odnos koji je imala sa bivšim mužem narušilo je njeno samopouzdanje što je onjen oženjeni ljubavnik iskoristio.

- Prividno imate kontrolu nad njim što vam daje osećam moći iako zapravo on vas kontroliše. On kupuje vaše vreme tako što vas plaća skupim poklonima i za uzvrat očekuje da vi uvek budete dostupni za intimni odnos kad to njemu odgovara. Jasno je da ova afera nema budućnosti zato bi trebalo da što pre prekinete s tim i izbrišete njegov broj - rekla je ona.

Prema rečima psihologa ova afera joj neće doneti ništa dobro. Umesto povremenog viđanja sa oženjenim ljubavnikom treba da pronađe partnera koji će je poštovati i s kojim može da izgradi budućnost umesto da troši vreme na avanturu koja nema budućnost.

BONUS VESTI:

Komentari (0)