Ispovesti

PREVARILA JE MUŽA SA KOLEGOM, A ONDA SE U SVE UMEŠALA I NJEGOVA ŽENA: Posle dve godine usledila je drama kakvu nije ni naslutila (FOTO)

Ova žena uplovila je u aferu zbog koje se na kraju i razvela, a ovako je reagovao njen ljubavnik.

28.10.2023 22:01

PREVARILA JE MUŽA SA KOLEGOM, A ONDA SE U SVE UMEŠALA I NJEGOVA ŽENA: Posle dve godine usledila je drama kakvu nije ni naslutila (FOTO)
Shutterstock

Prevara nije rešenje kada brak krene nizbrdo, a u to se uverila i jedna žena od 39 godina. Ona dugi niz godina nije uspevala da nađe zajednički jezik sa partnerom, iako se još uvek nije razvela od njega. Povrh svega zgodni kolega sa posla joj je ukrao srce.

- Moj brak ulazio je u svoju najgoru fazu kada sam upoznala tog čoveka. Svega je godinu dana stariji od mene, takođe je bio u braku, ništa srećnijem nego što je moj. Od kada je počeo da radi u firmi u kojoj sam i ja, primetno je bilo da postoji hemija između nas. Međutim, naša veza bila je dugi niz godina platonska. Sigurno je pune tri godine sve počinjalo i završavalo se na bezazlenom flertu, iako smo znali za bračne probleme onog drugog. Onda je pre dve godine prešao u drugu firmu i tada smo otpočeli vezu - započinje ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Zaljubila se do ušiju u kolegu sa posla

Ona dodaje kako je njihova veza trajala pune dve godine, a da bi verovatno potrajala i duže da nije razotkrivena.

- Svaki slobodan trenutak provodili smo zajedno. Pričao mi je da me voli i da sam ja žena sa kojom želi da bude. Imali smo velike planove za budućnost. Onda je me je samo jednog dana pozvao i rekao mi da ne može dalje da priča, ali da je njegova žena saznala za nas. Izgleda da je slučajno uzela njegov telefon i videla našu prepisku. Odmah je saznala ko sam, a otišla je toliko daleko da je pozvala mog supruga i ispričala mu sve, čak mu i našu prepisku poslala kao dokaz. Sve se završilo tako što sam odlučila da se razvedem. Bila sam ubeđena da će i moj ljubavnik odlučiti isto, čak sam bila i spokojna što se to na kraju svega razotkrilo. Poslala sam mu poruku, međutim, na nju nije bilo odgovora. Onda sam shvatila da me je jednostavno blokirao na svim mogućim društvenim mrežama, kao i na telefonu. Saznala sam da se nije razveo, a izgleda i da neće, samo je nestao, tek tako. Kao da su prethodne dve godine bile dva dana, očajna sam - pojadala se ova žena.

shutterstock.com

Čovek zbog kog se razvela je blokirao svuda

Komentari su ubrzo usledili.

- Tipično je za lažljivce da obećavaju kule i gradove, a onda da samo nestanu.

- To što je on bio razočaran svojom ženom i brakom, nije značilo i da je spreman da se razvede.

- Što pre prihvatite da je kraj, to bolje za vas, kada prođe period tugovanja bićete spremni za nekog ko zaista zaslužuje vašu ljubav.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)